torstai 13. maaliskuuta 2014

Katukeittiö - parempaa roskaruokaa.


Olen viimeaikoina inspiroitunut valtavasti muutamasta uudesta keittokirjasta. Jopa niin paljon, että olen tehnyt tilaa uusille ja laittanut vanhoja kiertoon. Tällä hetkellä pinnalla ovat mm. Safkaa, Olga, sekä juuri uunista ulos tullut Katukeittiö, jonka itse sain maanantaina käsiini.

Reissun jälkeisenä maanantaina oli Liemessä -bloggaaja Jenni Häyrisen kirjan julkkaritilaisuus. Väsytti aivan vietävästi, enkä ollut oikein seurustelutuulella, mutta täytyy sanoa, että onneksi lähdin!


Tilaisuus itse oli Döner Harjussa Helsingissä, joka sekin oli uusi tuttavuus. Molemmat menivät nappiin, sekä kirja, että tilaisuudessa tarjottu eväs. Nam!

Sain oman kappaleeni vielä omistuskirjoituksella, kiitos :)


Tiedättekö kun keittokirjoissa on sellaisia pieniä inserttejä, tarinoita taustalla. Minusta oli erityisen kiva lukea näitä, sillä kuitenkin tiedän ihmisen niiden taustalla. Aikaisemmin kirjojen insertit ovat olleet kivoja pikku tarinoita, nyt ne jotenkin konkretisoitui. En osaa kunnolla selittää sitä tunnetta..

Kirjan ideana on antaa nk. roskaruoalle uusi lähestymistapa. Oikeista aineksista, kotona tehtynä, siitä saa sekä terveellistä, että vieläkin parempaa!


Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka eivät ole tätä vielä lukeneet!


4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa ihan tutustumisen arvoiselta opukselta, vaikken mikään himokokkaaja olekaan. Huomasitko, että sun onnittelukukat päätyi tänne? http://moumou.refashion.fi/2014/03/12/katukeittio/

  VastaaPoista
 2. Vinkkaas jostain hyvästä ruokablogista :) mä just selasin tota safkaa kirjaa, melkein ostinkii :) olga ois kyl kans mielenkiintonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemppareita mitä luen on pippurimylly ja pastanjauhantaa ykkösinä :)
   Monista lifestyleblogeista löytyy myös hyviä reseptejä!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥