perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevätasu.


Just tässä mietin, että olenkohan vähän liian vanha pitämään pipoa ja pukeutumaan näin.. Mutta toisaalta, vaikka kolmekakkonen lähestyy kuun lopussa, täytyy myöntää, että henkisesti olen vähintäänkin teini. Hih..

Ikä on vaan numero ja ihminen sen ikäinen, kuin itsensä tuntee? Nojaa..  kun Luoja on pituutta antanut alle 160cm, voi olla juuri niin teinimäinen kuin haluaa. Toistaiseksi lapsetkaan eivät ole valittaneet :D

Samaan hengenvetoon pahoittelen vielä kuvanlaatua. Pitäisi katsoa asetuksen ennenkuin antaa kameran toisen käteen.. Hupsista!


Muistatteko muuten, kun haikailin sen harmaan huivin perään tässä postauksessa? No nyt se on kaulassa, mutta tiedättekö mitä. Kyseessä onkin hame! Minulla on ainakin yksi käyttövinkki tuolle vaatekappaleelle takataskussa, mutta sitä saatte vielä hetken odotella. Sen verran monipuolinen, että varmasti maksaa itsensä 110% takaisin :)

Nuo ovat vielä pipon kanssa samansävyiset tarkalleen, mutta tosiaan asetukset olivat vähän rempallaan..

No mutta, mitäs pidätte? Mä tykkään kokonaisuudesta ainakin tosi paljon!

Nyt lähdetäänkin tyttöjen kanssa vielä pihalle nauttimaan tuosta auringosta kun sitä vielä tänään riittää. Allergialääkkeet naamariin, ääni on lähtenyt kun leppä kukkii, mutta silti kevät on ihanaa aikaa :)

Aurinkoista perjantaita!

ps. facebook ei anna jakaa suoria linkkejä postauksiin edelleenkään, onko muilla ollut samaa?


6 kommenttia:

  1. Kiva asu, eikä ollenkaan liian teinimäinen! :) Tyylikäs oot!

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva päivän asu! Mun lemppariksi nousi ehdottomasti ensimmäisenä raitapaita + neule ja huivi, täydellinen yhdistelmä, pipokin on kiva ja farkut :) Aurinkoista perjantaita sinullekkin! :)

    VastaaPoista
  3. Minustakin oikein nätti asu. :) Tykkään myös raidoista, valkoisesta ja farkuista :D

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥