lauantai 29. maaliskuuta 2014

Lastenjuhlat eli mehukekkerit.


Sorry Veera, mutta mä niin tykkäsin tosta sanasta :)
Meille siis kokoontui eilen yhteensä yhdeksän kappaletta 5-8 vuotiaita pikkutyttöjä. Talo täyttyi tirskunnasta, naurusta ja onnesta. Lapset vaan ovat niin aitoja!

Tirpallahan oli synttärit jo tammikuun puolessavälissä, mutta kaverisynttärit järjestettiin vasta nyt. Parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)


Pillit (saatu blogiringin kautta) olivat inspikseni, kun lähdin rakentamaan kutsujen värimaailmaa. Vitsit mä tykkään noista paperipilleistä! Tirpan lempivärit ovat aikalailla kaikki, joten tämä sopi hänelle hyvin. 

Teemaan sopivat liput ja kääretorttuleivosten vuoat löytyivät confettista ja kukat tilasin viikkoa aikaisemmin SweetHemistä. Heh, voisin kyllä järkätä näitä juhlia vaikka joka päivä, niin kivaa!


Bileiden ohjelmaan kuului vielä kampaaja ja kynsienlaittaja, jonka olin palkannut tytöille ohjelmaksi. Kotiinviemisinä jokainen sai pienen kynsilakkapullon, sekä sormuksen.


Kaikenkaikkiaan tosi onnistunut parituntinen - tyttöjenkin mielestä. "Tää oli mun paras päivä" taisi olla aikalailla tyhjentävästi loistava palaute.


Linking to:

18 kommenttia:

 1. Oi miten ihana värimaailma taas :) kaikki näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta. Pitäisköhän sun ruveta suunnittelemaan ja järjestämään juhlia muillekin? Ilomielin ulkoistaisin sinulle esim meidän pikkurokkarin tulevat synttärikemut. Multa puuttuu kaikki luovuus ja ideat järjestää juhlia. Lopputulos on joka kerta aivan jumalaton stressi ja ei ollenkaan tyytyväinen äiti. Ihailen suuresti tuota sinun intoa ja luovuutta järjestää kaikkiä näitä kekkereitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Hyvin se menee!
   Pääasia, että kaikilla on mukavaa, ei niinkään nämä ylimääräiset koristeet :)

   Poista
 2. Oi mikä ihana tyttöjen juhla! Olisinpa saanut olla mukana. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä! Kiva väriteema :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikas värimaailma ja kukkaset luovat keväisen keveän tunnelman! Niin mukavankuuloinen on ollut koko juhlapäivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sain tunnelman välitettyä! Tytöilllä oli kyllä ihanaa!
   Kukat tuovat juhlan <3

   Poista
 5. Puna-valkoinen toimii aina! Tosi kivalta näyttää! :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin rakastan juhlien järjestämistä! On pitänyt pääsiäiseksikin miettiä kaikkea kivaa kattaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihanaa! Pääsiäinen <3
   Minulla on jo pinterestkin sitä varten ;)

   Poista
 7. Onpas herkullisen näköistä ja tosiaan ihanan raikas värimaailma!

  VastaaPoista
 8. Mitäs tykkäsivät lapset pahvipilleistä? Meillä oli noita samoja joillain synttäreillä ja lapset sanoivat että nämä pillit maistuvat pahvilta. Ja niin tosiaan oli. Pahvin reuna pehmeni/suli kun sitä imi suussa ja pahvilta maistui, totesin itsekin pilliä testattuani. En jaksanut palauttaa loppuja, joten odottavat kaapissa että käyttäisin niitä johonkin askarteluun... Lystikkään näköiset tyttöjen juhlat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tykkäsivät kovin!
   Yksi sanoi, että miksi tämä lössähtää, mutta kukaan ei kyllä mistää mausta sanonut..
   Mutta noistahan voi tosiaan askarrella vaikka mitä!

   Poista
 9. Upealta näyttää! Ihanat raikkaat värit kaikessa.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥