lauantai 22. maaliskuuta 2014

Loftya.

Nopsterin sänkyä ei ole edelleenkään löytynyt. Tarkoituksemmehan oli hankkia Ikean Flaxa, mutta ainakaan näissä meidän lähi-ikeoissa sitä ei ole näkynyt. Ominaisuus siinä kyseisessä sängyssä, joka itseäni miellytti, oli sängyn alle tulevat säilytyslaatikot tavaralle.

Säilytyslaatikot ovat tärkeitä jo siksi, että tavaroille on paikkansa, mutta ne auttavat myös siivouksessa ja pölymäärän minimoinnissa allergiakodissa. Ja noh, puhtaat ja tyhjät pinnat on kivat.

Väri saisi olla valkoinen, pieni musta höystö ei ainakaan haittaa. Unipuukin olisi kelvannut, sillä sitähän meillä jo on, mutta yritys meni ympäri. Sääli Suomalaista työtä..

Aikaisemmin olen jo ihastunut Lundian soihtuun ja sitä katsellessani löysin nämä Loftyt. Aika kivoja ja täyttää kriteereitäkin.

Mä niin haluaisin jo esitellä teille Nopsterin uuden, isojen poikien huoneen, oman huoneen! Se vaan on tosi pahasti kesken. Tai no, seinät pitää maalata, sänky hankkia ja yksi hyllykin.

Kuvat: Lundia.

2 kommenttia:

  1. Lundia on aina varma valinta ja tuo on todellakin ihanan lofty. Pohdinkin juuri, että seinän väri uudessa huoneessa ei taida ihan olla nuorenmiehen makuun ;).

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥