perjantai 28. maaliskuuta 2014

Lounastreffit valoisassa kodissa.


Äitiporukkaan kuuluminen on parhaimmillaan todella antavaa kaikinpuolin. Samassa tilanteessa tai elämänvaiheessa olevat ihmiset voivat jakaa kokemuksiaan ja pyytää vinkkejä toisiltaan. Pahimmillaan sitä jää kaiken ulkopuolelle, sillä joskus yhteisöt ovat todella tiiviitä.

Olen siinä onnellisessa asemassa, että minulla on paljon rakkaita ystäviä ympärillä, joista moni on samassa elämänvaiheessa.

Tietenkin nyt, kun työskentelen kahtena päivänä viikossa, äitiaika päivisin kutistuu. Torstaisin ja perjantaisin taas otetaan yleensä sekä kerhon tiimoilta, että playdateilla puuttuva henkireikä takaisin.


Eilen kerhon jälkeen olimme saaneet kutsun lounaalle erääseen ihanaan kotiin mukavan äitiporukan kanssa ja tässäpä siitä kuvasatoa. Samalla "kauniit kodit" -postaussarja saa taas jatkoa!

Tänään mennään joka perjantaisille aamiaistreffeille, sekin on luksusta!8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Minustakin!
   Tuli ihan sellainen fiilis, että äkkiä taas omaa kotia laittamaan :D

   Poista
 2. siis noi tekstiseinät on niiiiiiiiiiiiin noloja, en ymmärrä miten joku kehtaa noita laitaa, varsinkin englanninkieliset ja samoi keittön home sweet home koukerot

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa, koteja ja mielipiteitä on jokaiseen makuun :)
   Itse en taas ymmärrä, miten joku kehtaa kommentoida anonyyminä noin tökerösti ;)

   Poista
 3. Oletpas saanut otettua tosi nättejä kuvia! Vain ammattilainen pystyy tähän :-) Toivottavasti saadaan järkättyä tyttöjen kuvauskin vielä loppukeväälle tai alkukesään.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥