torstai 27. maaliskuuta 2014

Mojitotti.


Huomenta ihanat!

Heräsin juuri aurinkoiseen vapaapäivään ja voi että mä nautin tästä. Ei kiirettä töihin, eikä oikeastaan muuallekaan. Kerhopäivä tyttöjen kanssa. Sylittelyä ja silittelyä.

Niinhän sitä sanotaan, että ihmisen on vaikeaa nähdä oma onni jos se seisoo silmien edessä, niiden puiden näkeminen metsältä. Tottahan se on, hukutaan kiireeseen. Toisaalta balanssi elämässä on todella tärkeää. Sopivasti kiirettä, että osaa nauttia olemattomuudesta ja toisinpäin. Oho, tulipas syvällinen aamu :)

Oikeastaan mun piti kirjoittaa teille Mojitosta. Nimittäin mä kärsin aika-ajoin mojitottamisesta. Sinänsä hassu juttu, sillä juon omani aina holittomana. Tähänkin pätee se sama balanssi. Sopivasti makeutta, raikkautta ja kirpeyttä. Ihan niinkuin elämässäkin.


Itseasiassa todella moni drinkki on paljon parempaa holittomana ja ainekset löytyy kotikeittiöstä. Ruokosokeria ei ollut, mutta korvasin sen tavallisella. Pitääkin päivittää sokerivarastot ja superfoodit samalla. Se palmusokeri kiinnostaa myös.

Sokerivarastot ovat nykyisin aina tyhjät, kun tuo leipominen on jäänyt tämän elämäntapamuutoksen myötä. Sunnuntaille ajattelin leipoa jonkin ihanan synttärikakun itselleni, en vain tiedä vielä syönkö sitä :D

Teettekö te drinkkejä kotona? Pitääkö sen olla alkuperäinen ja onko holiton lähestulkoon pyhäinhäväistys?

Kaunista päivää ihan jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥