lauantai 15. maaliskuuta 2014

Sisustuspäivitys.


Kiitos noista edellisen postauksen rohkaisevista kommenteista, ehkä en siis olekaan ihan teini vaan seuraan vain aikaani.. :D 

Saan kyllä kiittää onneani, että tajusin laittaa auton eilen talliin illalla! Meillä on sen verran tuo maiseman väri muuttunut viimeyönä! Olihan aikamoinen järkytys herätä takaisin talveen.. Vaihtoehdot ovat tällä hetkellä joko tyytyä tilanteeseen tai leikkiä ettei mitään ole tapahtunut. Taidan pohtia tilannetta vielä tarkemmin hetken, sillä lähdetään just ipanoiden kanssa uimahalliin.

Lapset ovat ainakin innoissaan, joten kannattaa ehkä mennä flown mukana ja viskoa fillarit takaisin varastoon vielä hetkeksi.
Nappailin eilisessä upeassa auringonpaisteessa muutamat kevätkotikuvat. Lattiat pesty ja kukat ansaittu, eikös :)

Löysin aivan ihanan kimpun taas kukkakaupasta, vaikka lähdinkin hakemaan joko anemoneja tai jaloleinikkejä. Pitäisi kyllä vähän päivittää tuota maljakkotilannetta.. Tuo kimppu ei oikein pääse oikeuksiinsa tässä, paremman kuvan saa TÄÄLTÄ.

Nuo tilaamani tyynynpäällisetkin tulivat ja ovat paikoillaan. Osa lähti takaisin, mutta pitämiini olen oikein tyytyväinen.

Ihanaa viikonloppua mussut! Mä lähden nyt uimahalliin ihastelemaan niitä pompilta tulleita uusia uikkareita :)


6 kommenttia:

 1. Ihanaa raikasta vihreää! :)


  http://pienilintu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan älytön kevätsisustusbuumi. Kiertelen kirppareita ja sisustusliikkeitä ja välillä jotain tarttuu mukaan, välillä en osaa valita enkä ota mitään. Sama koskee kukkia. Jokaisella kauppareissulla ne mua houkuttaa. Aivan ihana kimppu sinulla kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin menen vähän sillä periaatteella, että tiedän kun sen näen :D

   Poista
 3. Onpa nätti kukka-asetelma, vihreän sävyt toimivat kivasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥