sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Time to play..


Meilläpäin alkaa pikkuhiljaa tosiaan kevät hiipimään ja kuten tuossa jo totesin, päivitystä tarvitsee kyllä niiden välikausikamppeiden lisäksi ulkolelut.

Aamupäivästä olimme pihalla hetken ennen sadetta ja selkeä puute on mm. hiekkaleluissa. Pienimmän lapiot ovat teillä tietämättömillä tai vaihtoehtoisesti hajonneet talven aikana. Ainakin siis, lapioita ja ämpäreitä ja niitä ihan perinteisiä hiekkakakkumuotteja.

Haravoita on ja kannut ovat lähinnä vitsi, mutta niitä ihan peruskamoja vaivaa puute.

Tirpalle hyppynaru ja potkulauta, Pienimmälle potkupyörä. Nopsterille uusi pyörä ja itseasiassa kyllä Tirpallekin.. Pomppupallo, kävelyämpärit, tvist..

Taitaa olla taas loputon suo edessä, mutta kyllä sitä vaan viihtyy pihalla kun on mielekästä tekemistä :)

3 kommenttia:

 1. Hei todellakin, musta tuntuu ettei meillä ole mitään kesäleluja!! Potkupyörää oon miettinyt paljon, että onko se nyt sitten tarpeellinen vai joko polkupyöräily onnistuisi. Taitaa olla taas niitä kysymyksiä mitkä selviää vaan kokeilemalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella käy varmaan joku hiekkalelurosmo :D

   Lukkishan on vähän vanhempi kuin meidän Pienin, mutta mä oikeastaan hankin tämän siihen tarkoitukseen, että on helpompi siirtyä myöhemmin ajamaan ilman appareita, kun tasapailo kehittyy :)

   Poista
 2. Meillä on potkupyörä, mutta ei sillä kukaan oikein ajanut. Oikea pyörä kiinnosti enemmän, ja ilman appareita ajokin luonnistui ihan hyvin jo loppukesästä. Mun mielestä oli turha hankinta, mutta on niitäkin, joiden mielestä ilman sitä ei pärjäisi.
  Ja hiekkaleluja saa olla kyllä joka kevät hankkimassa! Ikeassa on yleensä ihania, viime keväänä taisi olla jäätelöbaarin tarvikkeet.

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥