keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Tukkajumala.Kiitos noista edellisen postauksen avocadovinkeistä, menee kyllä varmasti testiin! Varmaan ihan ensin aion paahtaa ruisleipää (ruikkaria, niinkuin meillä sanotaan..) ja siihen viipaloin sitten päälle ja sormisuolaa tietenkin. Savustettua sormisuolaa, se on lempparia myös!

Avocado kuulemma auttaa myös hiusten ja ihon hyvinvointiin, joten aika ontuvalla aasinsillalla siirryn tähän tukkavinkkiin, hih :)

Oma hiuslaatuni on siis luonnonkihara ja taipuisa (vrt. Pienimmän tukkaa), sekä kovin kuiva. Ohutta hiusta on paljon, mutta ei tietenkään koskaan tarpeeksi. Ja siitä kun vielä otetaan imetyssatokausi, stressihormoni ja muutkin stressin aiheuttajat, on tilanne ollut aika toivoton. Hiirenhäntä noin niinkuin kauniisti sanottuna.

Onneksi sentään tällä hetkellä on jo helpottanut. Hiuksiahan lähti siis järjettömiä määriä, kaivot täynnä, imuri tukossa ja sänky karvainen. Pienin yski karvapalloja ja Muru kysyi onko niitä hiuksia pakko tiputella ihan joka paikkaan. Kävin lääkärilläkin, joka myi eioota.

Koska lääketiede ei auttanut minua, päätin ottaa ohjat omiin käsiini. Apteekista priorin, luontaistuotekaupasta evonia ja kampaamosta nioxin. Tietysti tähän vaikuttaa myös tasapainoinen ja monipuolinen ruokavalio, sekä muut vitamiinit ja vesi.

Nioxinia olen nyt käyttänyt vasta noin kaksi viikkoa, joten siitä en osaa vielä antaa kovinkaan suurta analyysia, mutta nuo kaikenmaailman tabletit ovat kyllä auttaneet! Kampaaja kertoi uusia hiuksia olevan pään täydeltä joka puolella ja huomaahan sen itsekin.

Nyt vaan odotellaan, että kaikki kasvaisi superpitkiksi ja kiiltäviksi ja paksuiksi. Tai että tilanne vaan vaikka normalisoituisi. Mietin vaan, että jos hiukset ovat luonnostaan ohuet, voiko niistä saada paksumpia näillä konsteilla? Ja jos lapsena hiukset ovat olleet todella paksut, voiko tilanne palautua?

Näillä mietteillä keskiviikkoon :) Kunhan pääsen taas purkamaan kameran, saatte kuvasatoa eilisestä kivasta illasta Riikan ja Little Copenhagenin kanssa. Kyllä vapaa-aikakin on terapeuttista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥