maanantai 14. huhtikuuta 2014

Epäonnistuin.


Joululahjaksi annettu suklaarasia, virpomisnamit, kaapin jämät, you name it. Karkiton ja herkuton uusi elämä kosahti Murun ollessa työmatkalla. Ratkesin ihan täysin lauantai-iltana ja ahmin karkkia niin, että heikompaa hirvittäisi. Hirvitti itseänikin. Sokeriöverit, hiilariöverit. Parempi överit kuin vajarit?

Niin se vain on omalla kohdallani, että ei edes sitä yhtä. Kun lipsuu edes vähän, on niin paljon helpompi antaa itselleen lupa. Makasin onnellisena sohvalla kirjan kanssa ja söin suklaata. Jälkeenpäin ei oikeastaan edes kaduttanut, nauratti.

Ei auta kuin nousta uudelleen. Taistella uudelleen ensimmäiset päivät sokerikoukusta. Tsemppiä.


10 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Ensimmäiset päivät on ne tuskaisimmat, mulla jos on oikein kunnon koukun saanut aikaan, tulee niitä vieroituspäänsärkyjä, ai kamala! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä se siitä kunhan vaan tosiaan saa ne ekat päivät pois alta :)

   Ja kuinka helppoa olisikaan sallia itselleen taas kaikki tällä hetkellä..

   Poista
 2. Hahaa, mulla käy noin myös aina jos oon täysin herkuitta. Pakko siis sallia itelle pitkin viikkoa joku muutama pala suklaata kahvin kaa tms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin tässä silti about 100 päivää meni niistä 140:stä :)

   Poista
 3. Ei kannata ruoskia itseään kovasti, jos joskus ratkeaa. Sisulla eteenpäin :)
  Touhukasta tiistaita sulle :)

  VastaaPoista
 4. Hei nostan hattua 100 päivästä????? niinko what?!!??!! mieletön suoritus. voin kertoo että mä olen niitä "idareita" ihan rehellisesti joka alottaa ton lakon joka ikinen päivä!!! Ihan ketuttaa tää selkärangattomuus. ja kun mä en syö vähän - VAAN paljon niitä herkkuja....mä elän sokerilla :( huikee suoritus siis!!! heitäs tota mindpoweria tännekin suuntaan - kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja tsempeistä myös!
   Se lakkohan on helppo tosiaan aloittaa, mutta ekat päivät sokerikoukussa ihan karmivia.. Voimia siis sinullekin :)

   Poista
 5. Mitä sisua, 100 päivää! Vau! Täällä menee herkkuja pitkin viikkoa ja kieltämättä hurjalle tuntuu kuinka addiktoitunut sitä on sokeriin. Pari päivää jos on ilman suklaata niin alkaa päässä jyskyttää ja pinna tuntua yllättävän lyhyeltä. Aika koukuttavaa ainetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Suklaa se vasta onkin ja ne irttarit.. Voi pojat!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥