torstai 17. huhtikuuta 2014

Saako ruualla leikkiä ja arvonnan voittajaa.


Lomanalkamismoi!

Tai alkoihan se jo eilen, mutta tänään alkaa loma, jossa Murukin on kotona! Päätin tuossa juuri, että seuraavat viisi vuorokautta aion nukkua päikkärit ihan joka päivä :) Ne ovat kyllä ihan parhautta. Ja on vielä päiväunikategoriassa erikseen olemassa sohvapäikkärit, sekä Pienimmän vieressä nukutut.


Unelmoinnit sikseen, vaikka eilen kävinkin unenomaisessa ihanassa paikassa. Sain mukaani superherkullisia makeita oliiviöljykeksejä, joissa on ihan hivenen appelsiinin makua. Oi nam!

Iltapäivällä keitin lasten kanssa kahvit (vaikka ne joikin maitoa.. minkä ikäisinä te olette muuten antaneet ipanoiden maistella kahvia, siis enemmänkin kuin lusikallisen?) ja otin tussit ja leimat esiin. Pitääkin käydä ostamassa uusi leimasintyyny..


Niinkuin jo pääsiäisestä -postauksessa totesin, meille ei varmaan tule sen kummempia koristeita. Ihan tavallisia kananmunia siis koristelin, sillä ne on loppujen lopuksi tosi sisustusystävällisiä :D Ne voi syödä pois, eikä jää nurkkiin pyörimään.

Tosiaan viiriäisen munia vielä tekisi mieli hankkia, mutta tiedättekö mitä?! En ole niitä koskaan syönyt ja vähän jännittää. Onko jollain jotain tosi hyvää vinkkiä niiden valmistamiseen?


Ipanat naureskelivat munamiehelle. Kyllä vaan tuo lasten ilo yksinkertaisista asioista on niin valloittavaa katsella.

Tänään olisi tiedossa sitten kauppareissua ja kesärenkaiden vaihtoa, mutta ne jaksaa oikein ilomielin kevyillä jaloilla eilisen tunnin jallkahoidon jälkeen :) Jalat ovat niin ihanat, varpaat myös, että taidan varata vielä balance -tunninkin vain ihaillakseni niitä, hih.

Mutta tosiaan, se arvonta! Olin ihan unohtanut arpoa Sylvanian Families -setin teidän kanssanne. Kiitos osallistuneille, kommentteja kerääntyi 91kpl ja sitten vielä tuplat. Tällä kertaa arvottiin perinteisellä tavalla, sillä se on aina tuplien kanssa hieman helpompaa :) Arvonnan voittajaksi kalastettiin korista:

Yhdellä arvalla mukana <3 p="" petra="" t.="">VastaaPoista

Onneksi olkoon! Laittaisitko minulle sähköpostia, niin saadaan paketti sinulle :)Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa teille kaikille! Nauttikaa ja lepäilkää :)

Mä ajattelin loman kunniaksi laittaa teille taas yhden kivan arvonnan pystyyn, eli kaikki tyttöjen äidit, kummit ja sensellaiset pysykääs kuulolla ;)

LINKING TO:

8 kommenttia:

 1. Your photos make me hungry! Enjoy the holiday.

  VastaaPoista
 2. Your little egg is so sweet! Very fancy!

  VastaaPoista
 3. Love the egg ~ creative for LT ~ xoxo

  artmusedog and carol (A Creative Harbor)

  VastaaPoista
 4. Muna on kyllä soma! Tyylikäs :)
  Meillä mummo antaa kahvia Jerelle (7v), mutta mä en tykkää siitä... Pelkään, että kofeiinista aiheutuu Jermulle sydämentykytyksiä tms. Mutta äiti on vanhan kansan ihmisiä, niitä, jotka aloittivat kahvinjuontinsa kastamalla pullaa kahvikuppiin 3-vuotiaina...

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥