lauantai 12. huhtikuuta 2014

Virvon varvon vitsasella.Lauantaimoikkamoi täältä!

Pienin kiskoi porukan pystyyn jo ennen seitsemää, ehdimme uimahalliin heittämällä yhdeksäksi. Nyt on siis uitu ja nautittu lounas. Ovesta tuli sisään juuri punaposkista sakkia, sillä isot kävivät pajumetsällä hakemassa vitsoja koristeltavaksi huomista aamua varten. Sillävälin laitoinkin heille jo askartelupöydän valmiiksi. Tänä vuonna ei oltukaan koulussa, eikä päiväkodissa virpomisoksia tehty.

Pajun oksat saavat nyt hetken vielä kuivua ja ipanat pääsevät myöhemmin hommiin. Pienin nukkuu päikkäreitä ja itsekin oikaisen pian sohvalle uusin Bridget Jones seuranani.

Kaapissa onkin pieniä ja isompiakin virpojia varten jo jos jonkinlaista "palkkaa". Perinteisiä suklaamunia tietysti, mutta nappasin vielä pussin tikkareitakin ja sellaisia ihan pieniä namipusseja allergisia varten. Odotankin jo huomista ja niitä lasten innokkaita kasvoja, jotka ilmestyvät oven taakse iloisina.

Pari vuotta sitten Tirppa virpoi toivottaen "pitsa sulle, palkka mulle". Tällä kertaa mennee jo sujuvammin :)

Joko teillä on vitsat valmiina? Osassa Suomeahan kai virvotaan vasta viikon kuluttua..

3 kommenttia:

 1. Täällä on askarreltu myös! Nuo teipit onkin muuten hyvä idea, vitsojen teko ei nimittäin ole ihan helppoa pikkuiselle. Huomenna virvotaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toinen tosi hyvä on nuo valmiit rautalankaviritykset höyhenissä :)

   Poista
 2. Vitsat odottaa virpomista, herkut virpojia :) täällä virvotaan myös huomenna! Palkat toisin saattanee saada vasta viikon päästä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥