tiistai 27. toukokuuta 2014

Bataattiherkku ja arvontojen voittajia.


Uunijuurekset ja bataattiranet ovat omaan suuhun superherkkua. Eilen illalla treenin jälkeen pesin ja harjasin pari bataattia viipaloin ne lohkojen ja siivujen välimaastoon tosi rouheiksi.

Pellille oliiviöljyä, juoksevaa hunajaa ja sormisuolaa. Viimeisimmän pitää ehdottomasti olla savustettua versiota. Uunissa oli hönkää noin 225c ja aikaa kului about 30 minuuttia. Kun pinta on rapea ja sisus pehmeä, tämä nautinto on valmis. Päälle vielä tuoretta timjamia...


Samalla kun hankin Anton&Antonista päiväkodin henkilökunnalle muistamisia, tutustuin näihin kastikkeisiin. Juuri eilen kuulin, että näitä saa kuulemma ainakin K-supereista.

Bataattien rinnalle vielä dipiksi chilibearnaisea ja jestas, mikä makuelämys. Kastikesarjaan kuuluu vielä ainakin hollandaise, joten taidan hakea sitä ja parsaa ja dippailla tänään niitä :)

(This is all about eating delicious sweet potato fries. Yummy!)


Arvontojen voittajat!

Meandin upea arvonta päättyikin sunnuntaina ja nyt olisi aika ilmoittaa voittaja. Tällä kertaa onni suosi:

Mukana! Miikkareiden maailmaan eksyin aika tarkalleen 4 vuotta sitten esikoisen ollessa pieni konttailija ja siitä lähtien on joka mallistosta jotain kotiutunut :)
auroranjavaavinaiti(at)luukku.com
VastaaPoista

Hurjasti Onnea!!

Ja vielä sisustussydämen lahjakortti nyt sitten uuteen osoitteeseen, sillä en ole tavoittanut voittajaa mitenkään.. Uusi onnekas on:

Kahdella arvalla mukana, jaan facebookissa
VastaaPoista

Onnea sinullekin :)

 LINKING TO:

3 kommenttia:

  1. Bataattiranut on kyllä niin suurinta herkkua.... omnom! Ja nuo kastikkeet, kuullostaa hyvältä myös, pitääkin tarkastella saako meidän kaupasta :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥