keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Nettishoppailun onnenpotku - alennuskoodit.

Käytän paljon nettikauppoja helpottaakseni kiireistä arkea. Kuinka paljon helpompaa onkaan tilata vaatteet ja muut kotiin sovitukseen? Yksi nouto/palautus ja kiukkuiset ipanat sovittelevat kotona :) 

Joka kerran myös ennen tilauksen lähettämistä googlaan alekoodeja - tietysti. Kannattaa ehdottomasti aina käyttää mahdollisuus! Monesti nettikaupoista tuleekin alekoodeja valmiiksi sähköpostiin ja sieltä sitten poistan ne aikalailla samantien viemästä tilaa. Ja siellähän ne ei enää ole kun niitä sitten tarvitsisi..


Googlettaminen toimii hyvin, mutta oikeastaan paljon helpompaa on, kun joku on kerännyt valmiiksi koodit saman katon alle. Ja yritykset näitä koodeja taas mielellään antaa sivustoille, saavathan he kauppaa niillä sisään :)

Alennuskoodeja.fi on minulle tuttu sivusto ja itseasiassa olen sitä käyttänytkin paljon. Siksi tuntuu luonnolliselta myös kertoa siitä teille yhteistyössä heidän kanssaan. Useimmiten käytän heidän omaa hakutoimintoansa, siihen vaan kaupan nimi tai osa nimestä ja johan löytyy. Hyvä vaihtoehto on myös etsiä lempparikauppansa alennuskoodeja.fi sivustolta ja tilata kaikki juuri sitä kauppaa koskevat koodit sähköpostiin aina kun niitä ilmestyy.


Keräsin teille tähän muutaman, mihin voisin itse käyttää koodeja, esimerkiksi Zalando ja Björn Borg. Kodin ykköseen ei ollut voimassaolevaa, mutta huomasinpa sieltä, että edellinen on ollut -40% yhdestä tuotteesta. Onneksi seuraavan ilmestyvän saan tilattua tuolta suoraan sähköpostiin.. ;)

Käytättekö te paljon alennuskoodeja?


3 kommenttia:

 1. Mä mitään alennuskoodeja käytä mutta mä kyllä shoppailenkin tosi vähän. A) ei ole rahaa ja B) ei ole aikaa. Helppoa! Ostan vaatteita ja kenkiä ainoastaan kun on paniikki että jollain lapsella ei ole sukkia tai jollain sopivia kenkiä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silloin varsinkin kannattaa etsiä alekoodi käyttöön :)

   Poista
  2. Ääh, silloin mitään alekoodeja ehdi etsiä...Täyttä vauhtia kauppakeskukseen, pakollisten osto ja ulos. Ruuhkavuodet ja asioiden priorisointi joihin ei shoppailu kuulu ;-)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥