lauantai 24. toukokuuta 2014

Opelle ja sensellaselle.


Tällä hetkellä moni miettii päänsä puhki jokavuotisia tai ehkä ihan ensimmäisiä muistamisia opeille ja muille kuluneena vuonna lasten elämässä olleille tärkeille henkilöille. Tämä meidän kassi herätti mielenkiinnon jo aikaisemmin istassa, joten ajattelin jakaa vielä pikkuvinkin täällä bloginkin puolella :)

Kulunut päiväkotivuosi on ollut sinänsä hassu, että Pienimmän omahoitaja on vaihtunut ja Tirpan omahoitajasta minulla ei ole aavistustakaan. Pitäisi varmaan ottaa selvää.. Halusin kuitenkin muistaa yhtä ainoaa supertärkeää henkilöä päiväkodissa meidän kannalta ja se on keittäjä. Hän on tehnyt työnsä 150% kiitettävästi ja pitänyt huolen Pienimmän ruokavalion turvallisuudesta. Olen voinut luottaa häneen täysin ja jopa päiväkodin tapahtumissa Pienimmälle hän on aina järjestänyt jotain. Vähintäänkin kiitoksen arvoinen suoritus.

Hankin hänelle ystäväni kasaaman Anton&Antonin lahjakassin, jossa sisällä on lettujauhoa, mansikkahilloa ja tietysti mansikkamehua. Kuka vielä sanoo, että tämä ei ole herkku ja käytännöllinen :)

Sitten olisi vielä koulun opet. He ovatkin sitten asia aivan erikseen, veikkaan, että vähintä mitä voisin tehdä on hankkia heille sapattivuoden ja matkan maailman ympäri :D


4 kommenttia:

 1. Toi on kiva!
  Omat muistamiset on vielä vaiheessa, mutta tuossahan on hyvä idea!

  VastaaPoista
 2. Kivoja ideoita! Näin opettajana voisin sanoa, että opettajat eivät ihan oikeasti odota saavansa mitään. Siis ihan oikeasti. Mutta jos perheet/lapset haluavat jotain antaa, on lasten itse tekemät kortit tai piirustukset parhaita ja toki tällaiset syötävät ja juotavat lahjat kivoja. Siis ei yksittäistä mukia, koristeastiaa, kynttilän alustaa tms.joka ei sovi oman kodin väreihin tai sisustukseen tai josta ei vaan yksinkertaisesti pidä. Esim. pieni kuohuviinipullo ja mansikat ovat takuuvarma lahja :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistäsi :)

   Minusta on tärkeää muistaa ihmistä, joka on lasten kanssa ison osan päivästä ja kun lapsi on sen ikäinen, että osaa ehdottaa itse, niin mennään hänen toiveidensa mukaisesti :)

   Kun Nopsteri lopetti eskarin, hän halusi ostaa opelle korun. Käytiin yhdessä sitten katselemassa ja päädyttiin kivaan snö:n käsikoruun, jonka ipana valitsi :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥