torstai 29. toukokuuta 2014

Pesuvinkkejä sulle ja mulle.


Vapaapäivämoikat! Toivottavasti mahdollisimman monella teillä on tänään vapaapäivä, eikä tarvitse mennä töihin :) Vähän hassujahan nämä keskelle viikkoa sattuvat pyhät ovat, mutta en valita. Minulla kun olisi alkanut "viikonloppu" eilen muutoinkin. Sää ei ainakaan meilläpäin oikein suosi, mutta voihan sisälläkin viettää aikaa yhdessä. Muru rakentelee legoja juuri alakerrassa ipanoiden kanssa ja ajattelin pian liittyä seuraan. Legot on kyllä sellaisia ikisuosikkeja!

Ajattelin taas ennen helteitä esitellä teille muutaman meidän ipanoiden tiskaussuosikin, jos näistä olisi apuja muidenkin iho-ongelmaisten kanssa. :) Allergisten ja atooppisten kanssa saa olla helisemässä, kun vesi ja pesu ei sovi, mutta kuumalla hikoilee ja sitten se iho vasta oikein kutiseekin..

Sain varmaankin kuukausi sitten blogin kautta testiin Laveran luonnonkosmetiikkaa lapsille. Meillä nuo ihottumatyypit saattavat reagoida hyvinkin viiveellä ja haluan aina olla supervarma näistä tuloksista ennenkuin vinkkaan teille. Ettei tule ylläreitä - teille eikä meille.


Naobayhan on ollut jo suht pitkään käytössä ja olen kyllä ollut siihen tyytyväinen myös. Näitä iho kestää. Dermon uusi lastenshampoo on ihan omia ostoksia, tykkään heidän tuotteistaan kovasti myös omassa käytössä. Tuota sarjaa meillä on aikalailla kaikki tuotteet keskimmäisellä käytössä ja ovat olleet loistavia. Hänellä ei kylläkään allergioita ole, joten niiden kannalta en osaa sanoa.

Tuo Laveran suihkushampoo on ollut pienissä määrin käytössä sekoitettuna kylpyveteen. Sekoitan siihen myös usein joko Naobayn voidetta tai ihan perusvoidetta. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla, eikä kuivata niin paljon :)

Luonnonkosmetiikka on tavallaan vielä uusi juttu meillä. Järki sanoo, että ihan loistavaa, mitä luonnollisempaa on tarjolla, mutta kuitenkaan siitä ei ole tullut otettua ihan hirveästi selvää. Ihan marketteihinkin niitä on tullut, luomuja myös, mutta tosiaan pitäisi perehtyä enemmän. Ylimääräiset synteettiset ja sensellaiset eivät oikein houkuttele, varsinkaan lasten iholla.

Onko teillä antaa hyviä luonnon- tai luomukosmetiikkavinkkejä ihan sarjoista vaikka yksittäisiin tuotteisiin?


2 kommenttia:

 1. Punnitse ja säästä-kaupan luonnonshampoot ( nimi joku "fight in the nature " tsi vastaava) on ihan tosihyviä! Niitä on monenlaisille hiustyypeille ja okeasti luonnonmukaisia! :) Täällä kans sitä mieltä että synteettiset jutut ja kaikki maholliset ylimääräset aineet välttämisen arvosia! Ps. Sulla todella ihana blogi <3 oli pakko kahlata kauas taaksekki päin! T. Yksi anovain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä!
   Täytyypä kysellä niitä ensi kerralla kun piipahdan tuolla :)
   Ja kiitos kauniista sanoistasi!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥