sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Sunnuntaitunnelmissa.

Tänään on ihasteltu oman pihan villiorvokkeja, jotka keräsin ruohonleikkurin tieltä eilen aamulla. En raaskinut jättää niitä tuhottavaksi. 

On käyty talonäytössä. suunniteltu ruokaa. Tehty ruokaa ja syöty niin että huh!

Ipanat aina sanovat, että hampurilaiset ovat liian suuria, paitsi ne mäkkärin lituskat. Kokeilin ratkaista ongelman Katukeittiön - parempaa roskaruokaa pitaleivillä ja sehän hei toimi!  

Syötiin lituskaisia sämppäreitä siis, vaikka täytteessä taisi olla se ongelma tällä(kin) kertaa. Muttakun grillatut burgerit vaan on ihan parhaita. Ja kastiketta (linkin takaa löydät parhaimman kastikereseptin) pitää olla. Ottaisitko hieman hampurilaista kastikkeesi seuraksi? 

Pihvit tehty tietysti maailman parhaasta jauhelihasta. Vuotuinen lihakuorma nimittäin saaapui juuri viime viikolla. Nyt raakakypsyy jääkaapissa koko kesän pihvilihat. 

Pyöräiltiin apteekkiin ostamaan toivottavasti maailman paras aurinkorasva lapsille ja nyt.. Nyt ajattelin vetää itseni aikalailla vaakasuoraan tohon vaikka lattialle ja vaan olla. 

Huomenna saa taas kipittää ympäriinsä. 

ps. täytyy myöntää, että brikettigrilli on aika loistava. hiillos on iltaan saakka ja veikkaan iltaan kuuluvan sitä rillimakkaraa myös. 

Ihanaa sunnuntaita!


4 kommenttia:

  1. Onko tossa hatussa korvat? Vähänkö söpö. :) Ihania kesäkuvia!!! <3

    VastaaPoista
  2. Nam! Näyttää herkulliselta ja pitää ehdottomasti kokeilla tuota sinun bbq kastiketta tänä kesänä.

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥