torstai 1. toukokuuta 2014

Vaaleaa harmoniaa.

Kauniita koteja jälleen!


Moikka, mites teidän vappunne on mennyt?

Meidän vapun kohokohta perheenä oli ehdottomasti Tirpan ensimmäisen hampaan lähtö! Voi että..

Otimme vappua vastaan eilen yhdessä superkauniissa kodissa ja koska en osaa enää kulkea ilman kameraani, oli sekin siis matkassa mukana :) Instagram -seuraajat näkivätkin jo sneakin. Tämä vaalean harmoninen ja avara omakotitalo on yhden ystäväpariskuntamme uudehko koti. Ilmoitin eilen pakkaavani jo pari matkalaukkua ja muuttavani tänne, hih..

Itse olin autolla liikenteessä, mutta tänään on kyllä ollut aika karmaiseva olo! Se johtuu tästä tuhannen hirveästä siitepölyallergiasta. Nenä on oikeasti ollut niin tukossa, että en saa kertakaikkiaan henkeä. Päivä on kulunut siis puunaten kotia, viritellen putsareita ja kostuttimia ympäriinsä. Pesin molempia kylppäreitäkin tunnin, sillä se oli ainoa paikka jossa pystyi jotenkuten edes hengittämään. Saunottukin on ja saunan pesin myös lopuksi. Positiivinen puoli on se, että kyllä kiiltää :)

Sen verran stydeillä lääkkeillä mennään jo, että on ilmeisesti painuttava huomenna lääkäriin marisemaan. Noh, onneksi on vapaapäivä tyttöjen kanssa.

Mutta nyt kuvien pariin. Mitäs pidätte?

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunista ja valoisaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisuus on kyllä yksi ihanimmista asioista kodissa :)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Pojilta on irronnut yhteensä 9 hammasta viimeisen parin kuukauden aikana. Se on aika hurjaa! Hauskaa vappua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teillähän on mennyt kerralla kalusto vaihtoon :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥