maanantai 12. toukokuuta 2014

Yhteenveto.

On ihan pakko vielä palata aiheeseen ja kiittää teitä. Kiitos tuhannesti kaikista rohkaisevista ja kannustavista kommenteista. Kiitos siitä, ettette pitäneetkään minua hulluna - tai vielä pahempaa, jättäneet kuulematta.

Seuraako teistä kukaan Positiivareita? Tämän aamun sanoma oli kuin tähän suunnattu:

"Anna menneiden olla. Tänään on uusi päivä, jolla voit tehdä mitä ikinä haluat. Kuulitko, mitä ikinä haluat. Tänään.

Heräsin viime yönä valvomaan puoli neljä, samoilla silmillä on tultu koko päivä. Ei ne asiat siitä vatvomalla tai murehtimalla parane. Ensimmäinen askel oli sanoa ei. Toinen huutaa osa ulos. Anteeksi en voi vielä antaa, on niin paljon töitä. Itsenikin kanssa.

Voisin kertoa teille paljon. Voisin kertoa mummista, jota lapset eivät tunne, joka peruu kaiken "vatsataudin" vuoksi. Lopulta en enää kertonut. Voisin kertoa teille äidistä, jonka kotiin en ole saanut mennä ovenrakoa pidemmälle seitsemään vuoteen.

Voisin kertoa kuinka alkoholi on vaikuttanut, kuinka päässä soi Maija Vilkkumaan sanat: "Ehkä tänään sun olo alkaa helpottua, ehkä tapaat jonkun joka rakastaa sua. Tai ehkä et."

Nämä kaikki on vaan ihan toinen tarina, toinen elämä. Olen kulkenut pitkän matkan tähän päivään. Haastattelussa kerroin, ettei elämä ole aina ollut helppoa. Siksi se on tänään kaunista.

Kiitos.

4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥