tiistai 17. kesäkuuta 2014

Hei muumit.

Meillä on kesälomasuunnitelmat aikalailla vielä auki. Varsinaista kesälomaahan minulla ei tänä vuonna ole, mutta kaksipäiväinen työviikko mahdollistaa silti todella paljon.

Mitään pidempiä ulkomaanmatkoja emme ole tehneet vielä lasten kanssa, mutta eiköhän sekin vielä ole suunnitelmissa jonkin ajan kuluttua. Kahdestaan olemme matkustaneet jonkin verran. Lasten kanssa selkeästi meidän juttu on lyhyet, 1-2 yön kotimaanmatkat. Niitä olemmekin tehneet paljon ja jos kaipaat lomavinkkejä, niin klikkaa ihmeessä sivupalkin "matkustus" -osiota, jos sieltä löytyisi jotain teillekin!

Tänä kesänä ohjelmassa on Muumimaailma, sekä mahdollisesti Väskikin jos vaan aika riittää. Lähdemme nimittäin heinäkuun alussa muumireissulle yhteistyössä Scandicin kanssa.

Tarkoituksenamme on yöpyä Scandic Juliassa Turussa ja odotan tätä kyllä kovin! Turku on minusta yksi kauneimmista kaupungeista Suomessa. Olen tainnut sanoa noin kaikista :D

Myös Scandic Plazassa on tarjolla kattava muumipaketti ja mikä parasta - hotelliaamiainen!


Muumeja olemme käyneet moikkaamassa ennenkin, mutta emme tällä kokoonpanolla. Pienin tykkää kovasti ja Tirppa myös. Mietimme, että onko Nopsteri jo "liian vanha" täyttäessään yhdeksän, mutta niin hän vaan istuu siinä samassa aamurivissä olohuoneessa tuijottamassa muumeja.

Hyvät kokemukset ovat myös Mamman Keittiössä ruokailusta. Todennäköisesti syömme siellä tälläkin kertaa loistavaa kotiruokaa :)

Onko teillä jo kesälomareissut päätettynä? Milloin ja minne? Entä olisiko jotain hyvää vinkkiä, missä me voitaisiin käydä muumien lisäksi? Myös sisäpuuhavinkit tälle kesäsäälle on tervetulleita, sillä tänä aamuna Pienin lähti päiväkotiin puettuna fleecehaalariin ja tiksun vk:n.. Me sentään asumme etelässä.

(kuvat: screenshot scandic.fi)

8 kommenttia:

 1. Täällä pohjoisessa sataa lunta taivaan täydeltä - pitäs varmaan käydä toppavaatteet kaivamassa. Me varattiin ekaa kertaa loma Vuokatin urheiluopistolta ja tiedossa siis paljon ohjauttua liikuntaa koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii!!!
   Kuulostaapa kivalta :) Minusta joku tässä suht lähellä tarjosi myös tuollaista lomaa, olisi kyllä myös meidän makuun ja miä parasta - yhteistä tekemistä :)

   Poista
 2. Majaleikit on tänä aamuna toiminut hyvin :)

  Kesäsuunnitelmat myös meidän nelihenkisellä perheellä auki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Majaleikit toimii aina :)
   Varsinkin kerrossängyssä!

   Poista
 3. Mekin suuntaamme Muumimaailmaan heinäkuussa ja yövymme Scandicissa. Mutta toistamiseen päätimme evästää piknik muodossa uimarannalla, mikäli sää vain suosii ;) Mutta jos ei suosi, niin suuntaamme myös Mamman keittiöön. Kupittaalla on seikkailupuisto, jonne pääsee ilmaiseksi. Siellä on ilmaista tekemistä/puuhaa sekä parin euron hintaisia pikku-aktiviteetteja, kuten liikennepuisto ja pomppulinna. Menemme sinne ekaa kertaa, mutta olen kuullu ihan positiivista palautetta siitä. Ja maauimala on siinä ihan vieressä (vaikka seikkailupuistossakin taisi olla uintimahdollisuus). Mutta jos kaipaatte tekemistä läheltä, niin oletteko käyneet Villen Viidakossa? Sijaitsee Hyvinkäällä ja kuulemma arkisin 10-12 välillä hinta on vain 2 euroa. E kävi kummitädin kanssa siellä tänään ja tyttö ainakin tykkäsi :) t. Sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se uimaranta on kyllä kiva paikka kanssa, ollaan kerran käyty!
   Kiitos hei noista vinkeistä, täytyykin laittaa googletukseen :)

   Kivaa reissua teille!

   Poista
 4. Käykääpä Särkänniemessä ja uuteen Koiramäki-alueeseen tutustumassa, mun blogissa olis lippuarvontaaki tarjolla http://valkoinenkartano.blogspot.fi/2014/06/valkoisen-kartanon-lomavinkit-osa-3.html Muutenkin blogista löytyy meidän perheen lomavinkkejä. Nokian Edeniä voin Muumimaailman lisäksi suositella lämpimästi lapsiperheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiramäki onkin käyty jo viime kesänä ja tykättiin :)
   Ehkä ensi kesänä on taas Tampereen vuoro :)

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥