maanantai 23. kesäkuuta 2014

Keittiösälää.


Ei tosiaan ole mikään salaisuus, että etsimme uutta kotia. Mikä siitä tekee erityisen haastavaa on se, ettemme oikeastaan itsekään tiedä, mitä etsimme. Talo se varmasti on, saattaapa olla jopa erillistalo. Vaikka etsimme Suomesta, vähän väliä palaamme vuosien takaiseen haaveeseemme muuttaa ihan jonnekin muualle. Lämpimään.

Sitten vielä se talon rakenne, kun pitäisi olla sitä ja tätä. Minulle ehdottoman tärkeä on keittiö ja kodinhoitohuone, unohtamatta tietenkään eteistä. Järkityyppi. Murulle taas pitää olla tilaa mancavelle, työhuoneelle ja sensellaisille. Tunnetyyppi.

Ja koska kodin löytyminen on tällä hetkellä jossain hamassa tulevaisuudessa, otin oikeuden käsiini haaveilla keittiörempasta. Ihan pienikin riittäisi. Keräsin nyt kuitenkin sitä odotellessa pientä inspistä: mustaa, valkoista ja puuta Nämä voisi hyvin yhdistää siihen meidän romanttiseen linjaan.

Mitäs tykkäätte?

(kuvat: ellos, hm, ikea, zinoti, kelovee, sagaform)

6 kommenttia:

 1. Kuvia meidän keittiöstäkö? No ei vaan ihania juttuja. Musta 5101 tuotteita löytyy samoin tuo metallinen kori.Sagaformin natura sarja on aivan ihana ja moni juttu on mullakin haaveissa. Eilen kotiutui uusi pöytä ja tuoleja odotellaan. Pientä keittiö muutosta siis meilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kivoja juttuja, jotka ovat vuosien varrella pistäneet silmään :)

   Poista
 2. Jokseenkin tuttu värimaailma, tykkään! Meillä aika massiivinen keittiöremontti takana ja samoihin väreihin päädyttiin. Kaikenlaista piensisustusta vielä kaipailen, kivan näköisiä juttuja olet löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Keittiöremontti on kyllä aika suuri juttu pienenäkin.. Huh!

   Poista
 3. Ihania haaveita. Itsekin haaveilen toisinaan muuttavani jonnekin muualle, pois Suomesta. Ehkä vielä jonain päivänä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥