keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Perhostaulu.

Pienin sairastaa edelleen.. Maanantaina aamulla nousi kuume ja vieläkin kipuaa korkeisiin lukemiin. Parhaimmillaan tai oikeammin pahimmillaan oli maanantai-iltana 40,5 astetta ja nyt taas 39. Huomenna on kyllä lääkäripäivä jos vielä aamulämmöt ovat tuollaiset. Toivon, kovasti että laskisi ja näpyt ilmestyisi. Helppoa kuin heinänteko, sehän olisi vauvarokko. Tirpan olisin jo kuljettanut lääkäriin, se kun ei osaa ollenkaan sairastua normaalisti, vaan vetää itsensä sairaalakuntoon ja tiputukseen.

Mutta se niistä sairastupakuulumisista. Mä nimittäin olen tänään jo kerennyt käymään officella hoitamassa muutamat paperityöt ja nyt kotona askarrellut. Minityyppi lepää aika paljon, jolloin minulla on luppoaikaa. Voisin siivota tai pyykätä, mutta päätin askarrella. Käytännöllistä, eikö :)

Viimetalvista lehtijuttua varten askartelemani peurataulu oli auttamattomasti jouluinen, vaikkakin ehkä vielä trenidikäs. Onko peurat vielä cool? Päätin kuitenkin päivittää kehyksiin kesäkuosin ja nyt on perhosia, nehän on se tämän kesän juttu.

Veikkaan, että taulu siirtyy kyllä tyttöjen huoneeseen, sen verran hempeä siitä tuli :)

ps. seuraava homma on varmaankin raparperipiirakka/paistos, joten laittakaas vinkkejä ja linkkejä herkullisista ja hyviksi havaituista ohjeista!
4 kommenttia:

 1. Hieno taulu. Täytyy jossain vaiheessa askarrella tytön huoneeseen tuollainen. :) Olisi myös ihana lahja-idea kummitytölle. Täytyy pitää mielessä. :) Millä sait nuo perhoset kiinni tuohon kehykseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä helppo ja lasten kanssa yhdessäkin onnistuu :)
   Kehyksestä on lasi siirretty tuonne taustalevyn taakse ja nuo perhoset ovat keskeltä kiinni paperissa washilla. Minulla ei ole liimaa, eikä niittejä, niin rullasin pienen palan washia kaksipuoliseksi. Tuo myös kivaa kolmiulotteisuutta!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥