perjantai 6. kesäkuuta 2014

Perjantaiherkut.


Perjantaiaamumoikat!

Pari kesäherkkua ennenkuin lähden kampaamaan naamaa ja aamiaistreffeille. Paras kukkakauppa on luonto ja herkku luonnon antimet.. Toistaiseksi osa niistä seilaa vielä muilta mailta tänne, mutta pian saadaan jo omasta maasta.


Kookoskerrosherkku

Kookoskermavaahtoa
Tuoreita marjoja
Digestivemurusia

Kasaa kerroksittain pieneen lasiin ja nauti. Huomasin, että mustikka on ehkä paras makupari tässä.Ihanaa viikonloppua mussut!

ps. Muistakaahan käydä äänestämässä reseptiäni Kariniemen kisassa ja nappaa samalla itsellesi lennot Milanoon.. Kisaan pääset sivupalkista. Kiitos ja kumarrus :)

ps2. vaihdoin bannerin, tykkään!
6 kommenttia:

 1. Oi, ihana kookosherkku! Ja niin kauniit kuvat :)! Banneri on myös ihan mieletön :)!

  VastaaPoista
 2. voih, nams. Valaisetko minua mitä on kookoskermavaahto? Olenko ihan daiju? Onko siis valmista kamaa vai teetkö itse? Mulla tosi typerä olo nyt :D ei ole koskaan vaan tullut vastaan ja tyksin kyllä nykyään kovasti kookoksen mausta. Kookosmaitoa tulee käytettyä ruoan laitossa aika paljonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on siis ihan itse väsättyä tavaraa :) Etkä ole daiju :D

   Löysemmän saa sillä, että pitää kookoskermaa jääkapissa vrk:n ja sitten vatkaa sen. Tulee sellainen vaniljavaahtomainen kastike.
   Kunnon kovaan vaahtoon tarvitaan ilmeisesti luomulaatuista kookosmaitoa ja myös jääkaapitettuna. Siitä tulee erotella "vesi" ja massa ja vatkata se massa. Jälkimmäisellä voi kuorruttaa mm. kakkuja tai cupcakeja :)

   Poista
  2. Hei kiide! Ei mennyt tämäkään päivä hukkaan :D pakko testaa tätäkin...

   Poista
  3. Ei mitään :)
   Toivottavasti tykkäät!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥