torstai 12. kesäkuuta 2014

Pojan huone uudistettuna.


Moikka! Viime päivät on kyllä juostu niin pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ettei tosikaan. Ainoa vapaa, mitä on jäänyt on tuijotettu orange is the new black:n toista kautta. Se on mun unilääkettä, vaikka ei tässä paljon univaikeuksia ole ollut - päinvastoin :) 

Tuntuu, että tietyt luottamustehtävät ovat sellaisia aikasyöppöjä, enkä oikein osaa sanoa eitäkään, että nyt syksyn tullen luovutan sen paikan jollekin toiselle. 

Olen aloittanut lisäksi elämäntaitovalmennuksen ja tämä päätös oikeastaan löytyi sitä kautta. Tuntuu hyvälle höllätä ja antaa aikaa - ajatella. Mutta tuosta valmennuksestakin voisin kertoa joskus myöhemmin lisää jos teitä kiinnostaa.. :)

Täräytin juuri yhden herkun uuniin kypsymään ja ajattelin jättää sen sinne päikkäreiden ajaksi muhimaan, nams. Illalla saan seurakseni tänne ihania naisia sisustuskutsuilemaan. Do more what makes you happy.

Mutta niitä huomisia herkkupostauksia odotellessa napsaisin nopeat kuvat Nopsterin "uudesta" huoneesta teille. Seinät ovat nyt valkoiset ja sänkykin vihdoin hankittu. Mä tykkään, hän tykkää ja me kaikki tykätään :)

Seinille tulee vielä varmaankin yksi hylly ja sitten karaten vyökokeiden diplomit (siis mitä ne nyt olikaan.. todistuksia?) kehystettyinä. Nopsterille tärkeitä juttuja.

Mitäs pidätte?

ps. sorry kuvanlaatu, en jaksanut kaivaa jalustaa :)
(tällä postauksella osallistun kesän sisustusvinkkiarvontaan. olkoon vinkkini vaikka se, että pihavalot voi laittaa lastenhuoneeseen ja keittiön lamppukin on ihan ok siellä uusiokäytössä. älä mieti, mihin tilaan kaluste on tarkoitettu, vaan sitä, missä se toimisi sun mielestä)

"Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä Pieni lintu -blogi."

9 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Harmi etten päässyt sun kutsuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   No mutta syksyllä viimeistään! Lupaan laittaa taas pöydän koreaksi.. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kieltämättä sopii myös minun esteettiseen silmään :)

   Poista
 3. Näyttää tosi kauniilta! Ihanaa mustavalkoisuutta, kivoja yksityiskohtia ja tuo sänky on huippuhieno:)!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥