tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tikka Tirehtööri.


Tiistaihuomenet! 

Meillä on Pienin kovassa kuumeessa ja vetelee unta palloon juurikin nyt, joten minulla oli sopivasti aikaa ottaa parit räpsyt unohtamastani jutusta. Viime talvena nimittäin kävi tuuri ja voitin Pastellimaja -blogista tämän ihanan Hañhin tyynyn. Tai oikeammin palkinnon sai valita, toinen taisi olla tarjotin, mutta näin tämän tyynyn jo osallistumishetkellä meillä. Kuosin nimi taisi olla Tikka Tirehtööri..

Tähän väliin täytyy todeta, että en oikeasti _ikinä_ voita mitään, mutta nyt puolen vuoden sisään on käynyt tuuri useammankin kerran. Tjaa.. jos et veikkaa, et voi voittaa eli toisaalta olen myös osallistunutkin enemmän :)

Tyyny on kotimaista tuotantoa ja kertakaikkisen ihana! Sen sisälmys (voiko noin sanoa) on ilmeisesti pieniä styroxpalleroita, eli sellainen säkkituolimainen. Muotoutuu tosi kivasti esimerkiksi pään alla.Tyyny seikkailee useimmiten Nopsterin huoneen ja yläkerran hallin väliä, mutta toin sen nyt hetkeksi alakertaan myös. Ipanat rakastavat nimittäin tyynyjä sohvalla ja lattialla ja niistä tulee usein tappelua. Jokaisella on oma suosikkinsa ja inhokkinsa.

Totesin muuten Murulle aamupalapöydässä, että onneksi sairastellaan nyt, eikä ensi viikolla. Ensi viikolla lähdetään nimittäin Turkuun ja Naantaliin! Mietin eilen jo, että yhtenä päivänä käydään Turun linnassa ja toisena sitten moikataan muumit. Onko Turussa muuten jotain kauppaa tai ravintolaa, jossa tällaisen pönden tulisi ehdottomasti käydä? Paikka, jota ei missään muualla ole ja pitää nähdä? Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan!4 kommenttia:

  1. Tikkishän on löytänyt juuri oikean kodin! Se sopii teille ihan tosi hyvin :).

    VastaaPoista
  2. Voiii ompas mukavaa nähdä TikkaTirehtööri uudessa kodissaan!...näyttää ja kuulostaa viihtyvän siellä paremmin kuin hyvin ;). T. Tikkatehtailija

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥