sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Tulikin panta.

Minun piti eilen yksiä tulevia kuvauksia silmälläpitäen neuloa vauvalle hiippapipo. Periaatteessa joo, mutta päädyttiin kuitenkin virkkaamiseen. Piti tulla vastasyntyneen päähän sopiva (onneksi niitäkin on erikokoisia), mutta tulikin 2,5v päähän. Eli aika kaukana siitä, mitä piti olla :)

Ainakin virkkaamalla 70+ silmukkaa on liian suuri, pyöröillä taas noin pieni määrä ei onnistu suljettuna. Kuitenkin viidellä puikolla 60s tuntui sukkakoolta. Voi jessus! Minusta ei ikinä tule mitään käsityöläistä..

No, koska ilmat on mitä on, Pienin sai syyskeleihin sopivan pannan. Nyt pitää kuulemma Tirpalle väkertää samanmoinen. Onneksi sentään valmistui alle tunnissa tämä :) Aika kiva, vaikka itse sanonkin ja vaikka se ei nyt ihan ollut sitä mitä lähdettiin hakemaan..


Samalla vähän Pienimmän brunssiasua, mistä tultiin juuri äsken. Me käydään viikonloppuisin aika usein lähipitäjän abc:lla se nauttimassa. Ei ehkä viimeisimpien trendien mukaista, mutta hemmetin hyvää ja kohtuuhintaista. Eikä mitään salaattia, vaan lettua naamariin ähkyyn saakka!

Paita on Tirpan vanha, kummitätinsä lahjuksia joskus viisi vuotta sitten. Haalarit Zaran kirppislöytö. Nuo ovat sellaiset, että henkseleitä voi roikuttaa muodikkaasti. Ainoa kokoonpano, johon nyt edes ohuesti tuo panta sopi :) Selkeästi siis syksyä varten on paikka harmaalle neuletakille ja ehkä jollekin kivalle liivimekolle..


Mä löydän muuten itseni tosi usein tuijottelemasta Pienintä. Murulta peritty vaaleahko, oranssinsävytteinen hiusväri ja minun kiharat. Miten ihmeessä me ollaan saatu aikaan jotain noin kaunista ja suloista.


15 kommenttia:

 1. Kuinka sievä panta sievällä tytöllä! Tässä koleassa suvessa onkin hyvä suojata vähän korvia noin söpösti. ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja suloinen pieni ja oikein onnistunut panta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Panta kyllä onnistui ihan vahingossa, vaikka ei tullutkaan sitä mitä piti :D

   Poista
 3. Söpö tyttö, söpö panta! :) Ja ihana kakkuohje, kokeiluun menee. Jos vielä löydän ohjeen kun kakun aika on... ;D

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa mun käsitöööiltä :D Suloinen Hän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mä olen näissä ihan auttamaton.. Halua on enemmän selkeästi kuin taitoa :D

   Poista
 5. Kaunis panta! Kelpaisi varmasti meidänkin prinsessalle. Osaisikohan sitä vielä virkata... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Ihan varmasti osaat, tuo oli kyllä älyhelppo!

   Poista
 6. Ihana pieni♥ Ja onpa myös aivan ihana tuo pantakin! Meidän tyttönen (ja äiti tietty, hih) olisi varmasti iloinen tuollaisesta:)!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥