tiistai 3. kesäkuuta 2014

You had me at hello.


No ainakin melkein. Muutama kuukausi siihen tarvittiin, sekä viimeinen epätoivoinen "lähe ees tikkarille" -pyyntö. Lähdin ja en ole katunut. Ekatreffeille Muru toi minulle sen tikkarin ja tiedättekö, että mä säästin sitä tosi pitkään, enkä syönyt. Se vaan hävisi vuosien saatossa.

Siksi minulle ei ollut epäilystäkään, mitä kirjoittaa iltamyöhällä seinään riipaistulle liitutaulutarralle. Muru ei ollut kotona ja sain tietysti vuosisadan idean, että heti se nyt tuohon eteisen ja keittiön väliin. Ei mennyt suoraan ja täytyy vielä miettiä kiinnitystä, sillä en ilmeisesti rapsutellut sitä tarpeeksi tiukkaan kiinni seinään. Vaan eipä se meidän olisikaan, jos se olisi vimpan päälle. Tai ainakaan mun.

Muru tuli pelistä kotiin ja minä konttasin eteisessä tuon kimpussa. Hän katsoi aika pitkään sitä touhua ja lopulta tokaisin, että eipä ollut tällä kertaa ainakaan maalia :D

He had me at hello. Miten teidän tarina meni?


7 kommenttia:

 1. Hauska tarina! :) Vähän samantapainen tarina se on täälläkin... Mies sai aika monta kertaa pyytää treffeille, kunnes viimein suistuin ja en ole katunut. Nyt siitä on jo 17 vuotta!

  VastaaPoista
 2. Tuo liitutaulutarra pysyy lähinnä vain aivan tasaisilla pinnoilla. Meille en saanut sitä pysymään muuta kuin lopulta vaatekaapin kyljessä lasten huoneessa. vaikka kuinka yritin kiinnittää, oli tarra joka aamu lähes irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yhden lastenhuoneen seinällä on pysynyt tosi hyvin, mutta tämä on varmaan eri maalilla maalattu.. Täytyy vaikka washilla teipata se siihen sitten tai jotkut kivat kehykset askarrella :)

   Poista
 3. Voi ei miten ihana kirjoitus<3 Sain tästä mielettömän draivin pikkuiseen sormusvalaani, kiitos :) Sen tekeminen on ollutkin yllättävän hankalaa, olen kirjoittanut ja pyyhkinyt yli niin monta sivua muistikirjastani että...

  Meillä aika samankaltainen tarina, ei siihen muuta tarvittu kuin yksi vekkuli hymy, joka vielä melkein 8v myöhemmin saa vieläkin sukat pyörimään jaloissa.

  VastaaPoista
 4. Söpö tarina :) Meillä ei ole kummallakaan mitään käsitystä ensikohtaamisesta, koska tunnettiin pari vuotta ja pyörittiin samojen kavereiden seurassa puolisen vuotta ennen kuin kumpikaan edes kiinnostui mitenkään erityisemmin. Ehkä keskeisin sysäys oli, kun istuin tuon syliin, kun pulkkamäessä yritettiin saada mahdutettua seitsemän ihmistä kolmeen toisiinsa kiinnitettyyn pulkkaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥