keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Afterwork.

Lähdin tänään suoraan officelta tapaamaan rakasta ystävääni pitkästä aikaa. Mikä siinä onkin, että tärkeitäkään ihmisiä ei tule nähtyä tarpeeksi. Ei vaikka kuinka yrittäisi. Kai ne ovat nämä ruuhkavuodet, joihin hukkuu. Meillä kolme ipanaa, heilläkin yksi. Työt, harrastukset ja eri kaupunki. Syitä voisi kyllä keksiä loputtomiin, mutta tärkeintä on, että nähtiin!

Parhaissa ystävissä on se ihana puoli, että vaikka ei aina näkisikään, voi jatkaa siitä mihin jäätiin eikä välimatkaa koskaan ollutkaan. Saan olla onnekas ja siunattu kun ympärilläni on niin paljon ihania ja tärkeitä ihmisiä.

Kävimme ensin heidän uudessa upeassa loft -kodissa katselemassa ympärillemme ja nappaamassa muutaman kuvan - palataan niihin huomenna.

Siitä jatkoimme suoraan keskustaan jakamaan intohimoamme sushia. Uudenmaankadulla sijaitseva sushibar & wine oli nappi valinta konttorin jälkeiseen tunkkaiseen oloon.

Alkuun miso-keittoa ja pääruuaksi otin vege -makia, sekä munakas -nigiriä. Vitsit, kun en ikinä muista tuon nimeä.. Samoin ystäväni lautasella oleva inari -nigiri on ehkä yksi maailmankaikkeuden herkullisimmista ruuista.

Jälkkäriksi vielä cafe ursulassa bananasplit -kakkua (!) ja pienet kaivarikävelyt. Täydellinen alku huomiselle minilomalle Turkuun ja Naantaliin.

Helsinki on kyllä niin upea kesäkaupunki ja siellä tulisi totisesti käydä useammin. Itseasiassa kun katselin sääkarttaa, niin heräsi ajatus häippästä lauantaiksi Suomenlinnaan ipanoiden kera :)


LINKING TO:

2 kommenttia:

  1. Jaan tunteesi noista ystävistä, liian harvoin tulee nähtyä, mutta on ihan huippua omistaa sellaisia rakkaita jotka pysyvät rinnalla vuodesta toiseen, ja kun aikojen päästä näkee, tuntuu kuin oltaisiin aina oltu yhdessä <3
    Sellaiset ystävät ovat aarteita!

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥