maanantai 28. heinäkuuta 2014

Koti-inspistä - kesä ulos, syksy sisään (sis. arvonnan voittajan).

Maanantaimoikat, toivottavasti viikko on alkanut kivasti :)

Mulle ei bensamittari antanut polttoainetta ja peruutin autoni parkkiin työauton perään.. Tästä ei siis mennä kuin ylöspäin!

Vaikka heinäkuu on vielä parhaimmillaan, en voi välttää sitä faktaa, että perjantaina on jo elokuu. Elokuu merkitsee minulle arjen aloittamista, rutiineja, koulua, syksyä. Arkea tässä on kyllä pyöritetty koko kesä, mutta silti se jotenkin virallisesti alkaa silloin.. Päiväkodin kesäpäivystys loppuu meidän kohdilta keskiviikkona ja ensi maanantaina päästään omaan taloon ja ryhmiin. Tirppa odottaa eskaria NIIN kovasti ♥

Kesäkoti on vähän ollut rempallaan, mustilla jalkapohjilla kirmataan keittiön halki ja pölypallot pyörii nurkissa. Eilen kuitenkin kaivoin lattianpesuvehkeet esille ja imuroin. Samalla heräsi oikein kunnon sisustusvimma! Enkä malta odottaa keittiörempan alkamista!

Keskitytään nyt siihen keittiöön ensin, mutta silti sisustin vähän mielessäni. Se juttu NYT on luonnonvärit (edelleen) höystettynä tuollaisella murretulla sinisellä ja merihenkisyydellä. Vai onko nää ihan kesäjuttuja?

Tähän sisustushommaan sopinee vielä ilmoittaa Mayn arvonnan voittaja:

Kahdella arvalla mukana <3 p="">VastaaPoista


Arpa osui tällä kertaa näin, mutta sähköpostia ei ole jätetty. Eli Maija K, olethan minuun yhteydessä viimeistää pe mennessä!


(kaikki kuvat jotexilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥