tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kynsipäivitys.


Tiistaiterkut! Sen lisäksi, että olen tänään hyperaktiivisesti juossut ympäri kyliä hoitamassa asioita, olen editoinut kuvia ja ehdin käydä kynsihuollossakin. Varasin myös kampaajalle ajan ensi viikoksi. Kampaaja-aikaa olen hautonut siitä lähtien, kun nykyinen kolmen sentin juurikasvu sai alkunsa. Mikähän siinä on, että sinne on muka niin vaivalloista soittaa..

Yhtä kaikki, homma hoidettu ja ensi maanantaita odotellen arvon taas otsatukan kanssa. Mietin sen ottavani, vaikka oikeasti en otakaan. Ajatuksena hyvä idea, mutta kun ottaa huomioon luonnonkiharat, ohuet hiukset ja pyörteen otsalla, kaivan samaiselle idealle kuopan.

Kynsiin olen kuitenkin jälleen supertyytyväinen. Yritin kovasti saada niiden oikeaa sävyä tuohon kuvaan ja aika lähelle pääsinkin. Kärjissä on sitä vanhaa nudea ihan hieman ja sen kaverina haalean vaalean sinistä. Tuleen mieleen sellainen sateenkaarivaahtokarkki!

Käsistä ja kynsinauhoista en edelleenkään osaa pitää huolta, vaikka niistähän juurikin pitäisi. Tuntuu jotenkin toisarvoiselta rasvata ja hieroa, vaikka kädethän ovat käyntikortti. Niihin kiinnitetään paljon huomiota jo kätellessä.

Mutta katsokaa kynsiä ja ignoratkaa muu siitä ympäriltä :)


8 kommenttia:

 1. Minulla on luonnonkiharat hiukset, parikin pyörrettävä otsalla ja silti pidin melkein pari vuotta etuhiuksia. Vaati vain suoristusraudan käyttöä etutukkaan joka aamu, mutta muuten ihan hyvin toimi. Äitiyslomalle jäätyäni sekin vähä hiusten eteen alkoi tuntua liikaa vaaditulta, joten kasvatin pois. Nyt pyörittelee taas ajatusta :) Ihanat kynnet! Niistäkin välillä haaveilen, mutta pelkään olevani liian laiska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi toimia jos ei olisi lapsia aamulla jaloissa :D
   Noi kynnet on muuten niinkin helppo juttu, kuin 1x5vko:ssa käynti hoidattamassa!

   Poista
 2. Uuuh kun hienot kynnet! :-) Kampaajalle menoa täälläkin suunniteltu jo monta kuukautta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)
   Mikäköhän siinä onkin aina niin haasteellista varata, pitäisi varata aina samalla kun lähtee pois kampaajalta niin uusi aika!

   Poista
 3. Ihanat kynnet <3 Minä varaan aina kampaajalla käydessäni seuraavan ajan noin kahdeksan viikon päähän (koska haluan pitää tämän hetkisen mallini samana) ja on kyllä toimiva ratkaisu. Ei sitä tulisi muuten huolehdittua ja malli kasvaisi pois... :) Suosittelen siis!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥