torstai 3. heinäkuuta 2014

Loftya.

Olemme juurikin tällä hetkellä matkalla Turkuun, huomenna sitten muumit ja Naantali. Takapenkki alkaa toivottavasti pikkuhiljaa hiljenemään päiväunille ja minulla on huoltoaseman kahvi takeaway -mukissa ja tietty läppäri. Latasin kotona kuvat valmiiksi, että voin kuluttaa automatkaa näin :)

Vietin siis eilen aikaa ystäväni kanssa Helsingissä ja kävin nopeasti napsaisemassa heidän uudesta kodistaan muutaman kuvan. Lähinnä yksityiskohtia, sillä he ovat juuri vasta muuttaneet ja koti vielä remontin alla osittain.

Upea, lähes nelimetrinen huonekorkeus tuntuu tässä vanhaan teollisuusrakennukseen tehdyssä asunnossa mielettömältä. Kyseessä on virallisesti 2h ja viherhuone, mutta esimerkiksi parvea ei ole siihen laskettu. Viherhuoneesta on tehty vanhempien makuuhuone ja viereisessä huoneessa nukkuu heidän poikansa.  Olohuone, keittiö ja eteinen ovat samaa suurta tilaa ja kylppäriin, sekä kodinhoitohuoneeseen kuljetaan eteisestä, ulko-oven vierestä.

Tervetuloa peremmälle! (ja palataan tänne remontin jälkeen)
2 kommenttia:

  1. Upea sisustus ja varsinkin makkari näyttä ihanalta! Itsekin tykkään todella paljon neutraalista värimaailmasta sisustuksessa :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tuo viherhuoneeseen tehty makkari on kyllä minunkin lemppari :)

    VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥