sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Midhill, Starbucks ja hamehuivitoppi.

Olen viimeaikoina luuhannut Helsingissä enemmänkin, minkäs sitä intohimoilleen voi. Ja kun tulee erityinen syy suunnata autonnokka sinne, otetaan välitön yhteys ystävään ja sovitaan treffit. Erityinen syy oli tällä kertaa osan perheestä vieminen paatille. Samoin erityinen syy voisi olla heidän sieltä noutamisensa.

Sovimme ystäväni kanssa treffit espalle ja suuntasimme lasten kanssa nälästä kiljuen citykäytävän Midhilliin syömään. Ravintolatuttavuus oli minulle aivan uusi ja mieleinen. Söimme alakerrassa salaattibuffat. Isommista annoksista riitti oikein hyvin sekä meille, että lapsille. Tarjoilijan ystävällisyys oli omaa luokkaansa. Hän tutki allergiat ja kertoi mitä mikäkin sisältää. Mä olen selkeästi käynyt väärissä ravintoloissa, sillä edelleen hämmästyn hyvästä ja ystävällisestä palvelusta.

Midhillin jälkeen jatkoimme vielä Starbucksiin. Tällainen maaseututyttö ei ollutkaan siellä vielä koskaan käynyt ja hämmästeli taas ison maailman nähtävyyksiä. Tuli oikein leffafiilis, kun tilasin jäälatten rasvattomana ja laktoosittomana ja ties mitä ilman. Makeutettuna vaniljanmakuisella sokerittomanlla siirapilla. Kaikkea kanssa! Toki mukin kanssa piti starojen tyyliin lähteä vielä kaupungille pöllistelemään :)

Muistatteko muuten esimerkiksi tässä kevätasu -postauksessa nähdyn huivin? Joka siis on alunperin hame. No nyt siitä tulikin toppi! Tykkään ihan hirveästi, vaikka pari punnerrusta ja penkkiä pitäisikin tehdä, että istuisi tuosta ylhäältä paremmin.. :D

Hiuksiin vielä luottokampaus ja laukku olisi ehkä voinut olla Korsin pikkulaukku näin jälkikäteen katsottuna. Tuohon longchampin hoboon vaan mahtuu enemmän..  Kuvassa näkyvä lokki muuten oli ISO!
Kaikenkikkiaan superkiva Helsinkihetki, vaikka allekirjoittanut vähän hölmöilikin. Parkkipaikalle palatessa oli tuulilasissa odottamassa nimttäin parkkisakko. Olin maksanut kaiken asiaankuuluvasti easyparkilla (ihan huippu sovellus!), mutta unohdin vaihtaa siihen auton rekisterinumeron. Pysäköitynä oli siis oma autoni, joka täällä kotipihalla tyytyväisenä könötti.

Hysteerisen itkuinen soitto easylle (terkkuja vaan), että mitäs nyt tehdään, kun olin sen kuitenkin maksanut. Lähetin parkkikuitin pysäköinninvalvojalle ja pyysin oikaisua ja nyt toivotaan parasta. Harmittaa tuollainen oma hölmöys ehkä maailman eniten. Opin kylläkin tarkastamaan rekkarin vastaisuudessa hyvinkin tarkasti..

Mä olen maailman kunnollisin ihminen jos normeja ja sääntöjä katsoo :D En uskalla roskata, enkä kaiva nenää autossa. Uskon siihen, että hyvä voittaa ja karma palaa aina. Joten voisko nyt se hyvä karma pliis toimia.


8 kommenttia:

 1. Toivottavasti karma pelaa ja saat parkkisakon nollattua! Kiva asu ja plussaa tietysti topin monikäyttöisyydestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Kiitti :)
   Mä tykkään kanssa kovasti tuosta vaatekappaleesta, hameena sitä en ole kyllä vielä alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaan käyttänyt :D

   Poista
 2. Joo, kokemusta löytyy omasta hölmöilystä parkkimaksujen kanssa. Lievästi sanottuna raivostuttaa, kun olet maksanut asiaankuuluvan parkkimaksun (pitempiaikainen pysäköinti) , mutta sitten unohtuu laittaa se lappu ikkunalle takaisin kun on välillä käynyt jossain, ja saa parkkisakot! Meillä ei auttanut oikaisupyyntö, vaikka lähetettiin todistusaineistoa. Mutta toivotaan, että sinulla käy parempi tuuri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!! Sulla on kyllä käynyt tosi huono tuuri..
   Toivon todella, että meillä menisi läpi!

   Poista
 3. Ihanat kesäkuvat! Helsinkihetkesi kuulosti ja näytti aivan täydelliseltä:)! Toivottavasti sakko nollaantuu!

  VastaaPoista
 4. Mistä shortsit on? :) Olen tuollaisia tummansinisiä perusshortseja etsiskellyt.. käy niin moneen asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat alkukesästä tilattu h&m:stä :)
   Tässä linkki: http://www.hm.com/fi/product/09436?article=09436-F

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥