keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Pihapelien aatelia, voidaan käyttää myös sisällä.

Some days are simply meant for playing.


Säätiedotusblogista moi! Mutta nämä hellepäivät kertakaikkiaan pakottavat pysymään pihalla ja keksimään tekemistä. Sitä riittää meillä pienen kahluualtaan muodossa, sekä trampoliinilla. Pienin rakastaa leikata nurmikkoa - pikkufiskarseilla. Katuliituja ja vesi-ilmapallosotaa. Minä hoidan omaa pientä puutarhaani ja koen itseni onnelliseksi just nyt.

Puutarhasta ollaan saatu joka päivä tällä viikolla muutama mansikka ja pari hernettä. Rapsu kasvaa kiitettävästi ja yrttejä on omasta takaa. Ämpäriperuna puskee pientä vartta. Oman viljelyn tulokset on tärkeitä, varsinkin tällaiselle kukkien joukkomurhaajalle. Viisaampi voisi luulla, että meillä kastellaan kasvit napalmilla..Pihahommiin ennenkaikkea huomisia leikkivieraita varten surautin pikaisesti (tiedän kyllä, että jälki on vähän niin ja näin :) ) muutaman hernepussin. Pikkuiset voivat niitä sitten viskoa ämpäriin tai vaihtoehtoisesti  hakea haastetta tyhjistä purkeista. Pienet ripustuslenkit ovat myös heittoja varten, niistäkin saa taas erilaisen tuntuman. Katsotaan, mitä tykkäävät!

Kankaat ovat kierrätysjämiä, itseasiassa tuo vaaleanpunainen raitakangas on tyttöjen huoneen vanha verho. Se, joka ei todellakaan mennyt ihan putkeen. Silitin sen kiinni mattoon ja ompelin kaksi kertaa vinoon. Harmaa taasen kirppikseltä löytyneestä pöytäliinasta, josta on tähän mennessä tehty saunaan alusta, sekä tuttikori.

Helppo homma, vaikka ei tainnut siltä näyttää. Muru vähän alta kulmiensa totesi minun selkeästi nauttivan hommasta ja kysyi oliko noi nyt ihan pakko tehdä :) Oli ne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥