maanantai 21. heinäkuuta 2014

Puhtaampaa ihonhoitoa sis. upean arvonnan.

Olen aina ollut tuoksuihminen. Tuoksut tuovat mieleen paikkoja ja hetkiä. Osaan yhdistää vuosien takaisen tapahtuman tiettyyn tuoksuun ja esimerkiksi tietystä hoitoaineen tuoksusta tulee mieleen kesä 2003. Siksi olikin mielenkiintoista lähteä mukaan tähän Neutralin ja Blogiringin tuoksuttomaan ja lisäaineettomaan kampanjaan, että osaako olla ilman niitä tuoksuja.

Tänä päivänä tietynlaiseen tuoksuttomuuteen kannustetaan. Me vierailemme säännöllisin väliajoin allergiasairaalassa ja esimerkiksi siellä pyydettän jättämään kaikenlaiset tuoksut kotiin. Odotin jännityksellä pyykkihetkiä, sillä olen tottunut huuhteluaineen käyttäjä. Mitäpä jos ne eivätkään tuoksu sitten yhtään miltään?  Tai vielä kauheampaa - pahalta! Aamulla ennen töihinlähtöä kuivumaan ripustettu pyykki toivottikin tervetulleeksi ihan eri tavalla. Ei huuhteluaineen tuoksua - pelkkää puhtautta. En osaa sitä paremmin kuvailla. Kun jättää nuo ylimääräiset tuoksut pois, jää jäljelle ainoastaan puhtaus, raikkaus.


Allergiaperheen äitinä olen jopa tuntenut pienen pistoksen itsessäni kaikkien lisäaineiden kanssa. Kukaan ei oikeastaan niihin ole juurikaan erityisemmin reagoinut, mutta mitä jos ne ovat kuitenkin osa allergioidemme aktivointia? Se kamala atopia olisi ihan vähän kamalampi..?

Periaatteessa tällä Neutralin tuoteperheellä saisi taitettua aimo kasan kodin lisäaineista pois. Allergia- ja astmaliiton leimoilla varustettuun sarjaan kuuluu kaikki aina pyykinpesusta ja tiskauksesta, hiusten- ja ihonhoitoon.


Ihonhoito on supertärkeää meillä. Moni uskoo edelleen, että atooppista ihoa ei saisi pestä. Oikeammin päinvastoin. Rasvattu iho kaipaa päivittäisen suihkuttelun ja puhdistuksen ja tietysti sitten taas rasvauksen. Pikaiset suihkutukset ja lisäksi oikeat pesuaineet tarvittaessa.

Pesuaineen on hyvä olla mahdollisimman neutraali, jos sellaista käyttää.

Onko teillä vinkki vitosia, miten hoidatte herkkää ihoa?

Ja samalla kun kerrotte vinkkinne, niin osallistutte arvontaan! Palkintona on tällä kertaa 1kpl Unilever Neutral -tuotepaketti, sekä 2kpl lippuja Elämä Lapselle konserttiin!! Ajattelin jakaa tuon palkinnon niin, että voit kommentissasi valita haluaisitko tuotepaketin vai liput. Molemmat palkinnot ovat kyllä niin mahtavia, että kannattaa osallistua heti.


ARVONNAN SÄÄNNÖT:

Jätä kommentti, jossa kerrot kumpi palkinto olisi mieluisampi voittoarvan osuessa kohdallesi. Kommentissa olisi kiva kuulla myös niitä teidän herkän ihon hoitovinkkejä, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle. Sen sijaan toimiva sähköpostiosoite on oltava varsinkin anonyymeilla, jotta palkinto voidaan toimittaa.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 3.8.2014. Ilmoitan voittajan blogissa ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos voittajaan ei saada yhteyttä 10.8.2014 mennessä, palkinto arvotaan uudelleen. Elämä lapselle konsertti järjestetään 17.9.2014 Hartwall -areenalla.


YHTEISTYÖSSÄ:


82 kommenttia:

 1. Mä käytän pyykinpesussa tuoksutonta pesuainetta, ei huuhteluainetta. Pesupähkinöitä käytän myös säännöllisen epäsäännöllisesti.
  Mun pää ei kestä voimakasta pyykinpesuaineen tuoksua. Se on mielestäni aivan hirveää ja saatan saada päänsäryn, jos vaikka kerhossa on jollain voimakkaasti tuoksuvat vaatteet.
  Mulla on myös ongelmallinen ja kuivuuteen taipuvainen iho ja päänahka, joten ylimääräiset kemikaalit on hyvä pitää pyykeistä ja pesuaineista pois. ;)
  Tuotepaketin arvontaan siis mukaan! :)

  VastaaPoista
 2. Äh, uusi yritys :) ihana arvonta ja mielelläni tuonne konserttiin lähtisin :) Kaksi atoopikkoa on.Pyykit juu ilman hajusteita ja jotenkin kaipaan sitä ihanaa raikasta tuoksua kun pyykit kuivuu ulkona.Poika myös allerginen joten se ei onnistu.Rasvoja ollaan kokeiltu melkeimpä kaikki merkit.Ceralan hoitoöljy on ollu kaikista paras joka ei kirvele.

  VastaaPoista
 3. Ois tosi kiva voittaa Elämä Lapselle -konsertin liput!! Sähköpostini on hulkkje@gmail.com
  Mulla itelläki on aika herkkä iho, niin käytän suihkussa aina vaikka säärikarvojen ajelun sitä Nivean suihkussa käytettävää vartalovoidetta, niin ihoon ei jää mitään arkaa ja punoittavaa kohtaa. Monesti vielä rasvaan jalat suihkun jälkeen ja jalat kiittää :)

  VastaaPoista
 4. Neutral paketin arvonnassa mukana! Olen atoopikko ja ihoani hoidan perinteisin keinoin rasvaamalla ja pesuilla, välttämällä keinokuituja ja hiostavia materiaaleja vaatteissa sekä välttelemällä niitä aineita, minkä tiedän laukaisevan ihottuman pahemmaksi. Mutta omasta kokemuksesta, aurinko helpottaa atopiaa, talvella solarium.
  millaturunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Lapseni kärsii atooppisesta ihosta joten osallistun Neutral-tuotepaketin arvontaan :)
  locoisan@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Lapsena mulla oli tosi kuiva iho ja sitä itkun kanssa rasvailtiin muistaakseni aamuin illoin apteekin rasvoilla. Jos voitan, tahtoisin liput elämä lapselle konserttiin! :)

  jenna.moisio@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. Mieluisampi on tuotepaketti.

  Itselläni on tosi kuiva iho ja lapsena todettu atooppinen ihottuma. Käytän apteekin perusvoiteita päivittäin. Parasta olisi muistaa rasvata iho joka päivä, mutta aina ei jaksa tai muista.
  anne07@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Minä myös olen jättänyt huuhteluaineen pois, sillä etsin kauan syytä ihoni kutiamiseen. Samalla jäi myös tuoksuvat voiteet ja olen siirtynyt Lipikar voiteisiin ja shampoihin. Ovat myös allergia- ja astmaliiton hyväksymiä. Voittaessani haluan tuotepalkinnon.

  VastaaPoista
 9. Jos onni sattuisi kohdalle, olisi valintani tuotepaketti.
  Itselläni ja perheenjäsenilläni on herkkä iho ja käytämmekin säännöllisesti mm. sensitive-pesuaineita. Talvisin puolestaan kuluu herkän ihon rasvoja todella paljon.
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Tuotepaketti olisi mieluisa yllätys! :)

  xeve@hotmail.fi

  VastaaPoista
 11. Tuotepaketti kiinnostaisi, Sähköpostini on ruokasurffausta (at) gmail.com
  Minulla on lapsena todettu atooppinen iho ja olen kärsinyt siitä todella pahasti vuosien varrella. Erityisesti talvet olivat pahoja. Minun ihoni parani siinä vaiheessa kun aloin syömään rasvoja sisäisesti enkä läträämään ulkoisesti niillä. Omega 3 tabletit veivät minun atooppisuuden pois kokonaan ja hyvien rasvojen tarpeellinen saanti ruokavaliosta. Tällä hetkellä en enää saa taiveihottumaa eikä ihoni ole talvellakaan hilseilevän kuiva :)

  VastaaPoista
 12. En halua osallistua arvontaa, mutta haluun kommentoida, että ihanat kuvat!
  Vinkkini herkän ihon helpotukseksi on luonnonkosmetiikka ja ekologiset pesuaineet, mun hippimittapuulla nämä sensitiv-tuotteet eivät ole riittävän vapaita ympäristölle ja ihmiselle vaarattomista kemikaaleista.

  VastaaPoista
 13. Liput konserttiin! :)
  Herkälle iholle käytän aina apteekista saatavaa Ceralan -perusvoidetta. Jos on pahempaa ihottumaa se lähtee Sibicort -rasvalla!
  annika_jau(at)msn.com

  VastaaPoista
 14. Mukana tuotepaketin arvonnassa! Itse käytän herkälle iholleni melkeinpä pelkästään hajusteettomia rasvoja ja pesen pyykit juurikin tuolla Neutralin pyykinpesuaineella.
  ttiiat@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Konserttiliput kiinnostavat.
  Herkkää ihoa rasvataan ja käytetään hajustettomia pesuaineita.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Neutralin tuotepaketti olisi mukava voittaa! Meillä pikkutytön iho pysyy hyvänä Dermalogin parabeenittomilla perusvoiteilla. Sähköposti on maijamikkola(at)suomi24.fi.

  VastaaPoista
 17. Poikaystävällä on paha atooppinen iho, itse yritän kannustaa etsimään sopivimpaa rasvaa ym, vaikkei tuota itseä niin kiinnosta. tuotepaketin arvontaan osallistun siis! :) janinarosaj@outlook.com

  VastaaPoista
 18. Olen herkkäihoinen ja muuta vinkkiä en osaa sanoa kuin kokeilu. Mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle. Meidän perheen jäsenetkin käyttävät eri tuotteita:) Jos voittaisin haluaisin tuotepaketin,olisi kiva päästä kokeilemaan. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Tuotepaketti olisi toiveena. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. tuote paketti olis mieleinen palkinto!!!
  herkän ihon hoidossa en käytä saippua tuotteita ollenkaan! decubal rasvaa hurjimpii kohtiin!
  t.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. herkälle iholle käytän rasva pohjaisia puhdistus aineita!!!
  tuote paketti olis minun valinta,jos voitto osuis kohdalle!
  jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 22. tuotepaketti kiinnostaisi
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 23. Arvonnassa mukana, vaikka en osaa jättää minkäänlaista vinkki vitosta, meidän perheessä ollaan niinkin tyytyväisessä tilanteessa että allergiaa ei ole kenelläkään. Eräs ystävä kertoi atooppisen ihonsa kanssa todennensa että lihan syömisen lopetettuaan iho-oireet hävisivät kokonaan...

  Tuotepaketti kiinostaisi kovasti :)
  Terkuin,Mira Prinsessajuttu -blogista

  VastaaPoista
 24. Osallistun tuotepaketin arvontaan. Minulla on herkkä iho ja muutoinkin perheessä esiintyy allergioita. Suosinkin pyykinpesussa herkkäihoisille soveltuvia tuotteita. Neutralia en ole toistaiseksi kokeillut.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Meillä vältetään turhia haujusteita ja 2 - vuotias kylpee 2krt/vko, ettei iho kuivu liikaa (toki useammin jos tarve). Rasvailuja ei ole vielä tarvinnut, kun iho on ainakin toistaiseksi pysynyt lapsella hyvänä :)

  Tuotepaketti olisi mieluinen!

  velinoora@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Vaikea valinta ihanien palkintojen välillä, mutta liput olis semmoista ihanaa luksusta, mitä tuskinite tulis hommattua eli niihin kallistun :)

  VastaaPoista
 27. Mukana ollaan ja noi liput ois mieluisammat, koska ennen en ola päässyt käymään kyseisessä konsertissa :) vasikkaniemi.tuuli@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Mukana tuotepaketin arvonnassa! Meilläkin on herkkäihoinen vauvaperhe. Käytämme tuoksuttomia ja neutraaleja tuotteita. Meillä rasvataan paljon. Itse käytän ihonhoidossa runsaasti öljyjä.

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 29. Oheisena minun ohjeeni siitä miten pääsin eroon iho-ongelmista pyykinpesun jälkeen.
  Allegro – kotimainen pyykinpesuaine

  Allegro - pyykinpesuaineet eivät sisällä zeoliittia, hajusteita, värejä haalistavia aineita eikä säilöntäaineita.
  •Allegro pesuaineet valmistetaan Suomessa
  •Sopivat erinomaisesti allergisille, atoopikoille, astmaatikoille, hajusteallergiasta kärsiville, herkälle iholle ja vauvapyykkiin, myös kestovaippoihin
  •Sopii kaikkeen pyykkiin! Valkopyykkiin, kirjopyykkiin, mustiin vaatteisiin, villaan ja keinokuituun
  •Allegro tuotteet eivät haalista värejä
  •Allegron pesuaineet eivät sisällä zeoliittia
  •Kone ei haise, vaatteet pysyvät raikkaina
  •Pidentävät pesukoneen käyttöikää jopa kaksinkertaiseksi
  Muista mainita nimeni, kun tilaat, niin saan vähän alennusta, mutta sinä hyödyt silti eniten.

  VastaaPoista
 30. Meillä on käytössä juurikin nuo Neutralin tuotteet. Todella hyviä esikoisen kuivalle iholle. Ja koska noita muutenkin tulee ostettua niin voisin osallistua konserttilippujen arvontaan. En asu Helsingissä mutta juuri tuolloin satun siellä olemaan :)

  cride_ (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Tuotepaketin arvontaan osallistun!
  Meidän perheessä ei onneksi ole ollut herkkäihoisia mutta olen silti tarkka tuotteista joita käytämme. Varsinkin lasten pesu- ja hoitotuotteet ovat aina olleet mahdollisimman luonnonmukaisia ilman keinotekoisia väri- ja hajuaineita. Pyykinpesuaineissa en ole löytänyt ns. eko-sarjoista riittävän tehokasta tököttiä (koska haluan tahrat ehdottomasti vaatteista pois) mutta niissäkin käytän aina hajusteetonta vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 32. Mukana arvonnassa ja jos arpaonni suosisi niin valitsisin mieluummin noita Neutralin tuotteita :)
  Meillä pestään kaikki omat ja lapsen (jonka iho on herkempi) vaatteet hajusteettomalla pesuaineella eikä käytetä ollenkaan huuhteluainetta.
  blogdreamincolor@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Tuotepaketti olisi mieluisa, mutta lippupakettikin kävisi.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 34. Wau, tuotepaketti olisi todella mieluisa! Kuulostaa ihan mahtavalta tuotesarjalta. :)
  Voisinpa itse testata osan tuotteista, ja pistää hyvän kiertämään antamalla osan lahjaksi herkkäihoiselle ystävälle.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Palkintotoiveeni on tuotepaketti :) Itse siirryin käyttämään hajusteettomia pesuaineita, kun esikoisemme syntyi, ja se tapa on jäänyt. En pidä enää laisinkaan hajusteille tuoksuvista vaatteista, sen olen huomannut kun olen ostanut kirpparilta vaatteita.

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tuotepaketin arvonnassa mukana! Meillä ei olekaan niitä vielä ollut. Pesuaine on kyllä hajusteetonta.

  VastaaPoista
 37. Meillä atooppisten ja herkkäihoisten lasten iho pysyy kunnossa, kun olen tarkka pesuaineista, saippuoista ja rasvoista. Kaikki tietysti hajusteettomia ja mahdollisimman vähän mitään lisäaineita sisältäviä. Pesuaineet zeoliitittomia ja rasvat ja saippuat parabeenittömiä.
  Jos voitto osuu kohdalle, otan tuotepaketin mieluusti, konserttiliput on jo:)

  VastaaPoista
 38. Tuotepaketin arvontaan mukaan.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Osallistun arvontaan ja valinta olisi tuotepaketti.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 40. Tuotepaketti olisi oikein mieluinen. Meidän perheessä ei kovin herkkä ihoisia ole. Mutta varsinkin lasten pesuaineiden kanssa pyrin ostamaan mahdollisimman luonnonmukaisia. Pyykinpesuaineet lähes aina tuoksuttomia. khp(at)luukku.com

  VastaaPoista
 41. Minä aina valitsen hajuttomia kotikemiaa. Tykkän mös Neutral tuotteeista.

  minajamuud@gmail.com

  www.minajamuud.blogspot.fi

  Mun blogia voi lukea Google Translate avulla myös suomeksi :)

  VastaaPoista
 42. Minä vasta aikuisena allergisoitunut joudun edelleen vielä tottulemaan voimakkaiden tuoksujen ja kemikaalien välttelyä. Minulle ehkä tärkein hoitomuoto on siisti koti! Heti pölytyttyään alkaa ihan eri levelin allergiaoireet:/

  Minulle mieluisampi olisi tuotepaketti! :)

  kaksinkertainenilo@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Heippa! Mahtava blogi sulla :)
  Täälläkin valitettavasti kärsitään atooppisesta ihosta, mutta sen kanssa on oppinut elämään, kun valitsee tuotteet hyvin. Siksipä siis tuotepaketti on valintani. Paljon hyviä tuotteita samassa paketissa!
  Kivaa loppu kesää :)
  Jensu@live.fi

  VastaaPoista
 44. Tuotepaketti, koska konserttiin en pääsisi :(
  Mulla on atoopinen iho ja päivittäinen suihkussa käynti ei oo kyllä hyväks, mut käyn silti :D

  tittin_elamaa at luukku.com

  VastaaPoista
 45. Unilever Neutral -tuotepaketti. Meillä käytetään näitä tuoksuttomia tuotteita varmasti vielä enemmän tulevaisuudessa, kun uusi vauva syntyy :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Itse olen se perheen herkkäihosin, joten tuotepaketti ois mieluinen :)
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Tuoksuttomat tuotteet ja suihkussa käynnin säännöstely sekä omega3 sisäisesti. ;) Tuotepaketin arvonnassa mukana.
  tiiun(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Itse olen herkkäihoinen, mutta vasta lapsia saatuani siirryin pesemään pyykit hajusteettomilla pesuaineilla. Muutenkin käytämme paljon apteekista saatavia pesutuotteita. Ulkomailta saatava Mustela-sarja ihonhoitotuotteineen on ehdoton suosikkini lapsillemme! speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Heippa! Jos voitto osuu kohdilleen niin haluaisin konsertti liput. Toistaiseksi omassa perheessä käytetään normaalisti tuoksuvia pesuaineita, kaikkien iho kestää sen

  VastaaPoista
 50. Ja unohtui siis se sähköposti edellisestä
  minna.juvonen@kotikone.fi

  VastaaPoista
 51. Meilläkin suositaan tuoksuttomia pesuaineita ja muutenkin turhia lisäaineita kosmetiikassa ym. vältetään. Pienet lapset eivät oikeastaan pesuaineita ja shampoita tarvitse. Itse käytän mm. perusvoiteita meikin poistoon.
  Osallistuntuotepaketin arvontaan!
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Neutral tuotepaketti olisi mieluisa :) Sen arvonnassa mukana! Oma ihoni on todella herkkä.

  VastaaPoista
 53. Osallistun arvontaan ja tuotepaketin valitsisin.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 54. Osallistun tuotepaketin arvontaan.
  t: fisunen
  (fisunen@gmail.com)

  VastaaPoista
 55. käytän aina mahdollisimman tuoksuttomia ja muutenkin lisä-aineettomia perustuotteita. arvontaan osallistun myös :)
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Tuotepaketti ois kiva. Sitä meidän perheessä tarvittas :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Meidän perheessä löytyy monta atoopikkoa ja itse olen kärsinyt atooppisesta ihosta koko ikäni. Lapsena ja teininä ihoni oli pahimmillaan. Pesuaineet on meillä ollut aina tuoksuttomi ja kosmetiikassa sekä hiustuotteissa, pyrin ostamaan aina tuoksuttoman vaihtoehdon. Miedot tuotteet sopivat parhaiten.

  Osallistun arvontaan ehdottomasti ja konserttiin olis huippu päästä perheen teinin kanssa :) peggyjthomas73@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Arvonnassa mukana -liput olisi kivat :)

  VastaaPoista
 59. Mukana, molemmat palkinnot on mieleisiä, mutta enemmän tykkäisin tuotepaketista jos valita pitää
  Herkän ihon hoitoon on tosiaan omiaan täysin hajusteettomat tuotteet. Ja niitä lisäaineita kannattaa välttää myös ruoassa
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 60. Hei!
  Osallistun tuotepaketti arvontaan.
  Pidän itse myös tuoksuista mutta jo lapsuuden kodista asti olen tottunut käyttämään pyykinpesussa käytän aina sensitiveä ja hajusteetonta pesuainetta. Etsin luonnollisempaa ja turvallisempaa pesuainetta sillä perheesren syntyy vauva tammikuussa ja vauvan iho on herkempi.
  Puhdasta kesän tuoksua! :)
  Terv Anna-Riikka

  VastaaPoista
 61. Mukaan tuotepakettia tavoittelemaan :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Ihanat kuvat! Atoopikkona jatkuvat rasvaukset on tuttuja, ja nyt olen yrittänyt enemmän luonnonkosmetiikkaankin siirtyä jos auttaisi edes vähän. Aina olen pesuaineet pitänyt hajusteettomina ihan vain välttääkseni kaikkea ylimääräistä mikä saattaisi ärsyttää. Mukana siis Neutra-tuotepaketin arvonnassa :)

  VastaaPoista
 63. Tuotepaketti olisi mieleisempi...
  Vältän turhia hajusteita ja yritän käyttää mahdollisimman luonnollisia tuotteita
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 64. Mahdollisimman neutraalilla pesuaineella mennään meillä, kun lapsi saa näppylöitä ja laikkuja heti kun erehtyy pesemään jollain kovin "tuhdilla" tavaralla.

  Konserttilippujen arvontaan haluan mukaan
  cristobalce(at)gmail.com

  VastaaPoista
 65. Atoopikko perheenä joutuu vähän katsomaan millä sitä vaatteet pestään.Tuotepaketti olisi tänne mieluisampi.

  stranden.jenni@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Osallistun tuotepaketin arvontaan!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 67. Osallistun lippujen arvontaan kun olen sinne keikalle haikallut. Vaikka kyllä nuo tuotteetkin vaikuttaa kokeilemisen arvoisilta
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 68. Osallistu tuotepaketin arvontaan, olisi mukava päästä kokeilemaan :)
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Tuotepaketin arvontaan haluan osallistua, tulisi tarpeeseen
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 70. Liput kiinnostaa. Omega3-valmisteet auttaa. saara.heino@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Itsellä on herkästi kaikkiin pesuaineisiin reagoiva iho, joten tuotepaketti olisi tervetullut
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 72. Lisäaineiden välttäminen ja muutenkin mahdollisimman luonnolliset tuotteet on minun vinkkini
  Ja tuotepaketin arvontaan haluan osallistua
  arhippainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 73. Lippuja tavoittelen.
  Hajusteettomat kosmetiikkatuotteet ja säännöllinen ihon kosteutus auttavat.
  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Tuotepaketti. Syön hyvin ja nukun hyvin, ihokin tykkää. :)
  marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 75. Osallistun tuotepaketin arvontaan. Lapsilla atooppinen ihottuma, joten käytetään hajusteettomia pesuaineita.
  Terhi
  texas-86(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Neutralin arvonnassa mukana. Voitin kerran yhden toisen pesuainemerkin kuvakisassa pyykinpesuaineita mutta vaikka kerroin heille kuvaa lähettäessäni, että meillä käytetään hajusteettomia, voitin laatikollisen järkyttävän tuoksuvia pesuaineita. Hiukan harmitti, kun en voinutkaan käyttää palkintoa. Lahjoitin niitä sitten suvulle ja kaverille. Joskus, kun haluan esim. teinipoikani vaatteiden tuoksuvan, lisään hajusteettoman joukkoon miniriikkisen lorauksen hajustettua. En tosin tiedä, haistaako sitä kukaan muu kuin meidän hajusteettomiin tottunut perhe ;-)

  VastaaPoista
 77. Tuotepaketti kiinnostaisi minuakin. Minun ihoni myös aika herkkä, varsinkin kropasta. Käytän vartalovoidetta pvittäin, suosikkeja on ollut Doven tuotteet. Myös kookosöljyä käytän, ihana tuote, riittoisaa, tekee ihon pehmeäksi ja se kookoksen tuoksu! :) Muutoin vesi, liikunta, ja se mitä suuhunsa pistää, vihreää ja vehreää niillä ihokin pysyy hyvänä. Mukavaa kesää! lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Konserttilippujen perässä olen...
  Hyvä jaa laadukas, lisäaineeton ruoka on auttanut meillä myös iho-ongelmiin
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 79. Mukana tuotepaketin arvonnassa :) Iho pysyy kunnossa, kun juo paljon vettä ja rasvaa silloin tällöin. Kuivuutta ja kutinaa pahemmista iho-oireista ei ole onneksi tarvinnut kärsiä.
  ei.ihan.viela@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Itsellä iho voi hyvin kun maltan syödä mahdollisimman prosessoimatonta ruokaa, sellaista siis mistä kykenee itse nimeämään ainesosia...... Mukana tuotepaketin arvonnassa koska konsertti osuu minun kannaltani valitettavan huonoon ajankohtaan...
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 81. Mukana tuotepaketin arvonnassa!
  Meillä käytetään hajusteettomia herkän uhon tuotteita kun atooppisesta ihosta kärsitään..
  katariinakukka@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥