lauantai 26. heinäkuuta 2014

Skidit festarit.

Huh hellettä, ihanaa! Kävimme tyttöjen kanssa heti aamusta Skidit Festarit, lasten kaupunkifestareilla tutustumassa. Tosi kiva tapahtuma ja ennenkaikkea tytöt tykkäsivät kovasti. Parasta oli kuulemma kiddo 
-lehden kynsien lakkaus (ja kuvaus, vaikka ei ehkä näytäkään siltä :D ), Jamkidsin musateltta, jossa olisi viihtynyt vaikka koko päivän ja Prinsessa, joka kuulemma tulee Tirpan synttäreille.

On kyllä sellainen tapahtuma, että ensi vuonna mennään uudelleen ja ihan ajan kanssa. Varmasti riittää koko päiväksi touhua, sillä meillä meni pelkästään osaan kaikupihasta muutama tunti.

Musta on muuten edelleenkin hassua, mitä kaikkea noihin Helsingin sisäpihoihin piiloutuukaan. Ei vaan uskoisi päällepäin, että tuolla nyt oli yksi festaritapahtuma tai toisessa paikkaa satumainen puutarha.. 

Ja vaikka se kuulostaa ihan kamalalta klisheeltä, niin uskon, että kaikki tapahtuu jostain syystä. Uskon, että sille oli syynsä, että yhtäkkiä kaikkien näiden ruokavaliomuutosten ja allergioiden seassa törmään tuikituntemattomaan mukavaa ihmiseen, jonka kanssa juttelen ummet ja lammet gluteeniyliherkkyydestä ja muista. Jokin sattuma vain sai meidät samaan tapahtumaan.

Ja nyt, koska lapset ovat nauttineet aamun, mä lähden valmistautumaan iltaan. Meidät on nimittäin kutsuttu "tule sellaisena kuin ET ole" -kekkereihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥