maanantai 18. elokuuta 2014

Kassialman onnellinen jälkeläinen.

Maanantaiterkut huminapäästä! Kyllä aamulla oli sellainen olo, että teki mieli jäädä sänkyyn. Onneksi ei tarvitse raahautua tänään toimistolle vaan ohjelmassa on kotiofficea. Ja muuta mukavaa.. Siis kyllähän kynsihuoltoon jaksaa raahautua vaikka sairaalasta :D

Eilen aamulla kävin nopeasti kääntymässä kirpulla ja kassialman jälkeläinen sai uuden syyn olla onnellinen. Kuvat on muuten otettu eilen iltapäivän lämmössä. Vähän eri juttu kuin tämän aamun vesisade ja välikausivaatteet. Siis ihan totta! Välikausivaatteet!

Yhtä kaikki, Tirppa oli onnellinen saadessaan puhelimelleen arvoisensa laukun. Itseasiassa idea lähti kypsymään Ananalta, kiitti vaan sinne :) Alunperin suunnitelmissa oli ostaa langat ja virkata, muttakun tämmöinen ihanuus sattuu eteen hintaan 1,50e ei paljon enää tarvinnut miettiä.

Tai siis mietitään se talvisäilytys sitten erikseen.


Pitää vielä askarrella kunnon kiinnitys tuohon nappiin, ehkä ompelen toiselle puolelle toisen napin ja pujottelen sen sitten tuosta pitsin välistä kiinnitykseen.. Toinen vaihtis on tehdä tuohon vaikka vähän tiukempi kuminauhalenksu.

Loistolöytö, eikö?


Kirpusta puheenollen tajusin, että meillä on taas jäänyt iso kasa vaatteita ja leluja pois käytöstä. Pitänee varata kirppispöytä, vaikka inhoankin maailman eniten sitä laputtamista. Phuh! Toisaalta laputtamalla välttää kuvaamisen ja kuvailun.

Ilokseni olen myös taas huomannut, että uudet lukijat ovat löytäneet blogiini viimeaikoina. Se lämmittää mieltä aina tosi paljon. Mun höpöhöpöt ja ajatukset kiinnostaa muitakin kuin itseäni, vaikka siis omat jututhan on aina ihan parhaita :D Varsinkin ne huonoimmat vitsit!

Kohta teitä on se viisisataa, jolloin laitetaan lupaamani kuvauslahjakortti arvontaan :) Ja edelliseen postaukseen kaivataan tietysti niitä Oslon vinkkejä edelleen, kiitti!

2 kommenttia:

 1. Voi ei miten suloinen laukku! Vanhimman tyttäreni nimi on muuten Alma, hän ei kyllä nimestään huolimatta ole laukkuihin. Outoa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän Alman nyt täytyy laukuista pitää :D
   ps. Alman jauhoton kakku oli herkkua!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥