perjantai 15. elokuuta 2014

ME&MY - ME&I (meidän valinnat ja muuta).

Nyt kun uusi mallisto on nähty livenä, voin sanoa siitä paremmin vielä muutaman sanasen. Olen yleensä hyvin varovainen pelkkien nettikuvien perusteella saadusta mielikuvasta, sillä useinkaan se ei pidä enää paikkaansa kun vertaa liveen. Tähänkään mallistoon en pettynyt.

Lasten vaatteissa minut yllätti sininen! Siis milloin meillä on muka tytöillä ollut jotain sinistä :D Molemmat heistä pitivät myös kovasti big dots tunicista ja tilattiinkin ne mekkorivistöä koristamaan. En malta odottaa, että ne tulevat!

Toinen suosikkini lasten puolelta (niiden koirien lisäksi) oli ehdottomasti waves puffy top. Mietin pitkään, että mistä ihmeestä tämä nyt juontaa ja tajusin sen lopulta. Yksi lempikuoseistani ikinä on (zebran lisäksi) ollut medaljonki, missä toistuu nuo wavesin värit!
Tarjoilupuolella mentiin tällä kertaa rimaa hipoen, sillä viikonlopun synttärirepäisy verotti hieman ja takana oli myös toimistopäivä. Onneksi on kaikkien niiden ihanien itsetehtyjen lisäksi olemassa myös puolivalmisteet.

Tyrkyllä oli tällä kertaa lastenkekkereiden loput (rääppiäisitä huolimatta), sekä broiskusalaattia. Pienet cocktail-piirakat, pakastealtaasta uuniin ja munavoin kera ääntä kohti. Vielä vähän patonkia kaveriksi tuorejuustoineen. Tosi helppo, vaivaton ja nopea kutsutarjoilu.

Parituntinen vierähti taas uskomattoman nopeasti!


Ja löysinhän minä niitä naistenvaatteitakin kasan! Kunhan vaan tulevat, niin näette sitten setin päällä :) Kasasin superkivan yhdistelmän skinnyistä, penguin topista, shaalista ja bleiseristä. Mitä luulette, toimiiko?

Näiden lisäksi odotan sovituskokoa softest shirtistä ja boatneck heart knitistä.

Ajattelin laittaa tuo setin päälleni syyskuun alussa, kun pääsemme Mintun, Emilian ja Heidin kanssa käymään ME&I:n pääkallopaikalla Malmössa. Sitäkään en malta odottaa!


ps. piti vielä kertoa, että tuon ihanan kassin saa itselleen varaamalla kutsut kutsuilta ;)

pps. sain käsiini tuoksunäytteen siitä me&day hajuvedestä ja mietin juuri myös sen tilaamista. ihana!

6 kommenttia:

 1. Minulla on ylihuomenna meillä kutsut ja tarjoilulistaa pitäisi ruveta tänään miettimään. :) Meillä Pinja ihastui myös kovasti tuohon koiramekkoon kun eilen näytin Pinjalle malliston kuvia, joten varmaan tuo koiramekko tulee olemaan Pinjan mekkovalinta tästä mallistosta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoilulistan miettiminen on kyllä ihan parasta :)
   Koiramekko <3 Just sopivan värikäs teille!

   Poista
 2. Voi en malttaisi odottaa malliston näkemistä livenä! Se on aina livenä kivempi, mitä kuvista katsottuna. Pääsen kutsuille vasta 10.9. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, onpa pitkä odotus vielä!
   Ehtiipähän miettiä kunnolla :D

   Poista
 3. Tosi hauskoja kuoseja ja värejä :))

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥