tiistai 26. elokuuta 2014

Streetfood by Diners Club ja Henri Alén.

Mennään vielä tänäänkin näillä ruokahommilla, sen verran oli nimittäin vatsantäytettä ja silmänruokaa tarjolla.. 

Sateinen ja harmaa maanantai Helsingissä ei tuntunut yhtään niin kalsalta ja masentavalta, sillä kävin tutustumassa Diners Clubin ja Henri Alénin yhteistyössä luomaan Food Truck kiertueeseen. Kiertue lähtee Helsingistä ja onkin nyt tämän viikon Rautatientorilla avoinna klo 11.30-14.00.

Kiertueen ideana on tuoda katuruoka fine dining tasolle, sekä fine dining katuruoaksi turuille ja toreille. Ohjelmassa ovat Helsinki, Tukholma, Köpis ja Oslo. Harmi, että olen juuri väärään aikaan noissa kahdessa viimeisemmässä maassa :)Valitsin itse tuon kaniinin ja oli kyllä nappi valinta! Erittäin murea ja mehukas kaniini toimi loistavasti kasvisten kanssa. Kastike taisi olla pala taivasta. Avecini Terhi veteli sitä lusikalla keittona :D

Ihan ohut annoskateus iski keiton nähtyäni ja etenkin haistettuani sen tuoksun. Rajoitettu pysäköintiaika asemalla kuitenkin esti santsikierroksen.Kokonaisuus oli hyvinkin toimiva ja varmasti vaihtelua niihin normaaleihin työpaikkalounaisiin. Aterian voi nauttia joko teltassa tai napata mukaan, hinta on sama kuin peruslounaalla.

Meinaatteko käydä ja mitä mieltä olette näistä pop-upeista ja katuruuasta?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥