lauantai 2. elokuuta 2014

Summer nights.


Parasta tässä kesässä ovat olleet hetket. Hetket uimarannoilla (jonne ei enää mennä nyt sen virusjutun vuoksi), hetket ilta-auringossa, kun viljapelto on pelkkää kultaa. Öiset hetket kynttilöillä valaistussa puutarhassa ja hetket lasten ja ystävien kanssa.

Onni on oikeasti tosi pienestä kiinni, kun heittäytyy siihen hetkeen. Joskus voi tuntea kokonaisvaltaisen onnentunteen, joka pyyhkäisee kehon läpi ihan vaan kun katselee ympärilleen. Ei se kaikki mitä voisi olla, vaan se kaikki, mitä on.Kävimme ystäväperheen kera tänään viettämässä tyttöjen iltapäivää Haltialan tilalla. Lapset olivat tosi innoissaan, kun saivat syöttää lampaita ja muitakin eläimiä. Harvinaista herkkua.

Kirmailivat siellä paljasjalkaisina. Me ei vaan olla vielä valmiita syksyyn. Ei haluta vielä laittaa sukkia kenkiin, tai edes kenkiä jalkaan!Meillä oli eväät mukana ja nautimme niitä siinä monta tuntia - ihan hunningolla. Keksejä, kahvia, mehua ja hedelmiä. Syödään sitten syksyllä paremmin!

Tilalla oli myös jädekioski ja ruokakioski, sekä anniskelualue. Viehättävät puutarharyhmät keskellä tammilehtoa ja omenapuita. Ampiaisiakin siellä oli, hitsit niitä onkin paljon tänä kesänä!

Monella oli myös omat grillattavat mukana, sillä siellä on useampikin grilli vapaasti käytettävissä. Täytyykin muistaa seuraavalla kerralla!
Onneksi meille semi-kaupunkilaisille on vielä tällaisia keitaita keskellä cityä, mihin voidaan paeta hektisyyttä!

Tuolla näytti olevan tulossa pian Haltiala hayride, perinteiset countrybileet. Veikkaan, että sopivat ympäristöön loistavasti :)4 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥