sunnuntai 24. elokuuta 2014

Sunnuntaiaamun sisustuspuuska ja tila portaiden alla.

Aurinkoiset huomenet sinne! Ainakin henkisesti, sillä aika epävakaiselta näyttää kyllä ulkona.. Takana on hyvin nukuttu yö ja erityisesti pitkään nukuttu aamu, sillä meidän super aamuvirkut ovat olleet mummilla yötä. Naureskeltiinkin illalla Murun kanssa, että aamulla ei tarvitse herätä portaiden hakkaamiseen :)

Pienimmällä on liikkis tapa könytä aamuisin meidän väliin. Aikaisemmin kontatessa molemmissa käsissä oli tutit, jotka siis kolisivat portaisiin. Nykyisin siellä on sitten unikaveria tms. jonka silmät ja muut kovat osat pitävät ääntä. Ja jos käsissä ei mitään ole, läpsytellään se kolina ihan periaatteesta. On se vaan silti jotenkin niin suloista ja kohtahan hän on niin iso, että nämäkin ajat jäävät taakse.

Ja tuosta pitkään nukkumisesta vielä.. Minulle seitsemän on pitkään, tänään nousin hieman ennen kasia ja se on kyllä tosi pitkään! Aamuvirkku siis minäkin :)


Aikani katselin kahvikupin kanssa aamuohjelmia ja sitten se iski: energiapuuska! Meillä on tuo portaiden alusta ollut vähän hukkatilaa. Yhdessä vaiheessa siinä oli tv-taso edessä, toisen kerran taas työpöytä. Kuitenkin parhaimmalta koko tila näyttää näin, ettei sitä ole tukittu. Kuvat on otettu sohvalta käsin.

Kannoin ylhäältä tyhjän panttina olleen nukkekodin alakertaan ja kas! Syntyi täydellinen leikkipaikka tytöille. Tuolla alla säilyy korissa myös osa Pienimmän leluista. Kyseessä on ns. romukori, johon sekaiset lelut kasaantuu ja aika-ajoin sitten palautetaan paikoilleen.

Ja kun kori siirretään vielä leikkien tieltä, on tilaa vielä enemmän.

Ja hei! Pari sanaa vielä noista aamuohjelmista :) Katsoin nimittäin Dawson's Creekiä.. En muistanut sitten millään, miltä näytin lukioikäisenä, nyt sekin tuli sitten mieleen.. Voi jösses. Ja kun katselin tarkemmin, ymmärrän nyt mistä tämän päivän muoti kumpuaa. Oh my. Mutta hirveen fiksuja juttuja heillä kyllä oli, noin nuoriksi ;)


Mutta se niistä jorinoista. Nyt olisi aika kammata naama ja lähteä pian viemään isot karatetreeneihin. Leivontaa ja sukulaisiakin kuuluu tämän sununtain agendaan. Ja tietty Oslon odottaminen, enää neljä päivää!!!!

Kivaa sunnuntaita teille sinne! Mitä meinaatte puuhailla?


4 kommenttia:

 1. suloisen näköistä! :) Just hyvin sopii tuonne nurkkaan :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ♡ Ja muistan jälleen kuinka haluaisinkaan kaksikerroksisen talon :-)
  Kivaa sunnuntaita, täällä podetaan flunssaa :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuossa kahdessa tasossa on kyllä omat hyvät ja huonot puolensa :) Avoportaat ovat tosiaan avarammat, mutta niistä taasen putoilee kaikki roska tuohon alas. Saa imurin kanssa olla heilumassa :D
   Pikaista paranemista teille sinne!

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥