perjantai 22. elokuuta 2014

Uhmakas potkuttelija.

Nappasin aamuisella kävelyllä kyläilemään pari kuvaa tästä meidän potkuttelijasta. Potkupyörästä haaveiltiin jo alkukesästä, mutta se jäi hankkimatta. Sen sijaan esiin kaivettiin ikivanha haipyörä appareineen ja polkimineen. 

Polkimet on kyllä tosi eriskummallinen juttu. Ne ei oikeastaan mene mihinkään suuntaan, ei alas, eikä varsinkaan ylös. Alas vähän, muttakun vuorossa olisi seuraava liike, lyödään jarrut pohjaan. Selkeä homma, ei toimi vielä.

Noin kuukausi sitten törmäsin paikallisella kirpulla ilmoitukseen potkupyörästä ja nappasinkin sen heti. Näistä ei sinänsä ole kokemusta, mutta minusta ajaa asiansa. Vähän on kyllä tässäkin hakemista, enemmän sen kanssa kävellään. On jotenkin supervaikeaa päästää jalat irti ja mennä sen flown mukana. Pikkuhiljaa..


Mutta tiedättekö mikä muu on vaikeaa? No ihan kaikki! Elämä vaikka noin yleensä 2,5 -vuotiaan vinkkelistä.

Pienimmällä on aivan hirveä uhma! Infernaalinen. Sanavarasto koostuu tilanteen mukaan käytetyistä "en halua" "mä haluan" -fraaseista. Sopivasti höystettynä läpsisraivareilla, huudolla ja "anna se" komennoilla. Voi sanonko mikä!

Säännöllisesti istutaan sitten jäähypenkillä ja tottakai pyydetään anteeksi. Homma kyllä toimii sen puolesta, mutta ei se tätä uhmaa ole mihinkään kitkenyt. Supernanny, missä olet?

Isompien uhmasta on oikeasti NIIN kauan aikaa, että olen unohtanut tämän lystin jo autuaasti. Ja kun oikein suututaan, pahin solvaus mitä pienen isolla kiukulla saadaan aikaan on: "sulla on pippeli!" Nautitaan nyt tästä, eiköhän tuo sanavarastokin pian täydenny noilta isoilta ;) 


Meidän 2,5 -vuotias on nyt luopunut tutistakin! Kiitos teille kaikille, jotka kerroitte vinkkejä ja tsemppasitte tässä. Mä uskalsin, me uskallettiin! 

Tutit on nyt "olavilla ja vauvoilla" ja meillä asuu iso tyttö. Välillä mietin, onko ne katkonaiset yöt ja itkuisuus sen kaiken arvoista, mutta hampaat toivottavasti pelastuivat :)

Kaikkea täytyy näemmä harjoitella - potkuttelua ja sitä elämää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥