sunnuntai 17. elokuuta 2014

#visitnorway

Eilinen ja tämä päivä ovat menneet kotosalla niin kutsuttuina kalsaripäivinä. Kalsaripäiviin kuuluu päiväunet, sohvailu ja suunnittelemattomuus. Verkkarit jalassa ja naama kampaamatta. Tosin tänään tuli "se tunne kun on pakko tehdä itselleen jotain" ja vedin ripsarit kohdilleen :)

Eilen vielä tuntui siltä, että allergiaahan tässä taas podetaan, aivastelua ja nuhastelua. Iltasella, kun Nopsteri palasi Särkänniemen reissulta kotiin ymmärsin että olemme molemmat saaneet esimakua syksystä. Se on flunssa nyt. Kaivoin esiin antioksidantteja ja auringonhattu-uutetta ja aion voittaa tämän 6-0.


Mutta oikeastaan se asia mitä tulin tässä niistämisen välissä teille kertomaan on Norjan reissu! Varattiin Murun kanssa ensimmäistä hääpäivää (paperihääpäivä) juhlistamaan lentoliput ja kohteena Norja. Lähdemme matkaan reilu viikon päästä, iik!

Reissu on to-su ja yövymme Oslossa. Vähän jännittää taas uusi maa, mutta sitähän me halutaan. Matkustella.

Nyt onkin teillä hyvä mahdollisuus laittaa meille kaikki vinkit, do:t ja don't:it tähän postaukseen, sillä olemme tietysti niitä vailla! Unkarin reissu keväällä oli kertakaikkisen upea ja koska Norja on yksi haavemaistani matkustaa, veikkaan että tästäkin tulee jotain todella ainutlaatuista.


Norjan reissun jälkeen meneekin vain muutama päivä ja lähdemme tosiaan muutaman bloggaajan kanssa vierailemaan me&i:n tiloissa Malmössä, joten seuraavan viikon Tanska-Ruotsi-Tanskakin on varattu.

Alunperin sen reissun piti kestää vain yhden päivän, mutta päätimme jäädä Köpikseen yöksi ja nauttia pari smörrebrödiä Tanskalaisittain. En kyllä malta odottaa sitäkään!

Syksy on monelle uusien alkujen paikka, mutta mä olen supertyytyväinen tähän. Kalsaripäivä jatkuu tänään vielä loikoillen ja leväten, telkkarista tulee the Hook. Elokuva, jonka olen nähnyt itse noin Nopsterin ikäisenä. Elokuva joka silloin teki niin suuren vaikutuksen pieneen tyttöön, että haluan näyttää sen myös lapsilleni.

Leppoisaa sunnuntaita ihanat!


(kuvat: visitnorway)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥