maanantai 4. elokuuta 2014

Voittajia arvottu ja kiinnostaisiko kuvauslahjakortti?

Heissan!

Maanantaiaamut eivät ole koskaan oikeastaan olleet minulle sellaisia erityisiä mörköjä, vaikka onhan se tylsää lopettaa viikonloppu jo kahden päivän jälkeen.. Arki on silti aloitettava, minkäs teet. Meillä sopivasti kosahti toinen auto maanantain kunniaksi, mutta eiköhän se saada jo pian kuntoon. Murulla on sijaisauto käytössä ja potee autokuumetta. Se on kyllä sellainen tauti, mikä ei ole minuun koskaan tarttunut :) Matkakuume sen sijaan on asia erikseen..!

Viikko on kuitenkin kiva aloittaa aina jollain spessulla ja vaikka sitä ei nyt ole tänään omalle kohdille sattunut, niin laitetaan teille palkinnot jakoon :)

Ensin Elämä lapselle -konserttiliput lähtevät randomisti arvalle nro 71, eli Saara Heino, laitan sinulle mailia. Onneksi olkoon! Unilever Neutral tuotepaketti menee sen sijaan arvalle nro 15, eli T onnea :)

Ja koska Mayn setin voittajaa en tavoittanut, sen uusi omistaja on aiai, joka saa myös sähköpostia tämän päivän aikana.


Teitä lukijoita onkin  tullut viimeaikoina hurja määrä taas uusia, kiva kun olette löytäneet tänne. FB näyttää myös kivoja lukemia, 500! Vau ja kiitos!

Laitelkaahan toiveita matkaan jos on jotain eritystä, mistä toivoisitte postia minulta. Muuten jatkan tällä samalla linjalla, enemmän ja vähemmän hömppää :)

Mietin myös, että jos saadaan tänne bloginkin puolelle tuo 500 lukijaa rikki, niin voisin järkätä taas jotain kivaa arvontaa. Palkinnoksi mietin lahjakorttia tekemääni lapsi/perhekuvaukseen tässä suurinpiirtein Uudellamaalla. Mitäs sanotte?

Laittakaahan siis vinkkiä kaverille, että tulee mukaan porukkaan ;)


6 kommenttia:

 1. onnea voittajille <3 Tullainen kuvauspalkinto oliskin ihana saada tai antaa lahjaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sille olisi siis käyttöä :)

   Poista
 2. Kovin on kaukana, mutta ihana palkintoidea! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sinänsä ikävä että joutuu vähän suosimaan täälläpäin asujia :/
   Toisaalta me liikutaan kyllä aika paljon, ettei koskaan tiedä vaikka löydyttäis Lapista! :D

   Poista
 3. Ihana palkinto olisi tiedossa 😊 vielä en ole blogisi kilpailuissa voittanut, jospa nyt olisi minun vuoro😉

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥