perjantai 12. syyskuuta 2014

Gluteeniton tuorepuuro - lusikoitavaa onnea.

Olen saanut kyselyä ja toiveita koskien yhteistyötäni Punnitse&Säästä Tikkurilan myymälään kanssa, että mitä ihmettä niissä (instassakin näkyneissä) aamupaloissani on ja voisiko saada vinkkejä siitä, että mitä tuosta kaupasta voisi ostaa.

No kauppahan on täynnä toinen toistaan herkullisempia pähkinöitä, siemeniä, marjoja, hedelmiä, hiutaleita.. No, ihanuuksia! Ja itse nyt voisin sieltä vaikka laarikaupalla kantaa kaikkea kotiin :) On hirveän hankalaa oikeastaan valita vain muutamia juttuja, mutta esimerkiksi blogissa jo nähdyt chiat ja raakakeksit ovat sellaisia.

Siinähän tuli nyt vasta kaksi tuotetta, mutta jos avaan teille tämän herkullisen tuorepuuron sisältöä, saatte ehkä enemmän vinkkejä..


Tuorepuuron laitan siis edellisenä iltana jo jääkaappiin tekeytymään. Tässä nimenomaisessa on käytetty nyt:

1 prk Valio Eila rasvatonta pehmeää rahkaa
2 rkl seosta jossa on joko hirssi tai tattarihiutaleita sekä quinoa hiutaleita
1 rkl maapähkinälevitettä (ei siis suklaista vaan sitä amerikan tyyliin)

Tuo seos tekeytyy siis yön yli ja aamulla ripottelen päälle erilaisia marjoja ja pähkinöitä, sekä tietysti juoksevaa hunajaa hieman. Voi jestas, miten tuo onkin hyvää!!!

Lempipähkinäni ovat pekaanit ja saksanpähkinät, sekä pistaasin sydämet suolaamattomina. Chiaa ripottelin myös.

Mitä luulette, lähteekö aamu käyntiin ;)


Teitä onkin jo kivasti osallistunut tuohon me&i arvontaan edellisessä postauksessa ja vielä ehtii mukaan sunnuntaihin saakka.

Lukijoitakin on tupsahtanut, tervetuloa lämpimästi!

Mutta se juttu, mikä on hämmentänyt minua eilisestä on, että sivun latauksia oli kertynyt yhdelle päivälle yli 11 000. Siis yksitoistatuhatta! Pieni, kovin rakas blogini ja tietysti kirjoittaja kiittää.

Näissä tunnelmissa on hyvä aloitella viikoloppua.. :)


ps. meille on tänään asennettu uutta keittiöön ja eihän se nyt mennyt ihankuin strömsössä sekään :D palaan siihen jos tästä vielä selvitään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥