sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Lapsiperheen unelmalaiva.

Nyt kun tässä on lomailtu kuherteluloma ja matkusteltu sekä töiden, että ystävien puitteissa, on perheen vuoro. Täytyyhän lastenkin saada lomailla, varsinkin kun kesä meni tavallaan poskelleen. 

Älkää nyt käsittäkö väärin, kesä oli aivan mahtava Naantalin minireissun puitteissa, sekä lämpönsä puolesta, mutta lomaahan meillä ei tänä vuonna ollut. Lapsillakaan.

Samoin töitä on tullut tehtyä viimeaikoina kuin viimeistä päivää ja silloin ne perheen yhteiset omat hetket vain korostuvat. Niitä osaa arvostaa ja ikävöi.


Mehän ollaan risteilty paljon perheen kesken ja seilaamme sinivalkoisilla laivoilla. Ja kun Silja Serenade uudistui, olimme siellä heti kärppänä tutkimassa uudistuksia.

Tällä hetkellä Silja Symphony on vuorostaan telakalla ja siitä uudistetaan lapsiperheen unelmalaivaa. Kävin kuuntelemassa, mitä ihmettä he puuhaavat ja aika innolla nyt odotan!

Symphonyn uudistukset ovat suunnattu tosiaan lapsiperheille ja esimerkiksi koko leikkipaikka (siljaland) menee uusiksi! Eniten odotan kuitenkin tällä kertaa uimakannen muutoksia. Serenadellahan muokattiin tilaan kolme suurehkoa poreallasta, mutta lapset oli oikeastaan sieltä unohdettu. Nyt Symphonylla saadaan lapsiperheille ihan oma tila pienen liukumäen kanssa!


Instagram -seuraajat tietävätkin minun (ja perheeni) mieltymyksen sushiin :D No nyt yleisön toiveesta laivalle saadaan ihan oikea sushiravintola! Meillähän sushi on lasten suurta herkkua ja sitä tehdään myös ihan kotosalla. Viime uutena vuotena väsättiin iso kasa ja kaikki meni - tietysti.

Symphonylle tehdään näiden uudistusten lisäksi tietysti samat, kuin Serenadelle. Lisäksi vielä koko promenade -kannen ulkonäkö muuttuu pintoja myöten.

Tosiaan en millään malta odottaa pääsyä tuonne uudistetulle laivalle, joka tuleekin sopivasti syyslomaksi takaisin telakalta ;) Eli jos teidän porukalla ei ole vielä syyslomasuunnitelmia, suosittelen nappaamaan lähdön länsinaapuriin.

Tuossa alla on vielä video, jossa kerrotaan lisää uudistuksista ja niiden lähtökohdista.

Onko lukijoista joku jo varannut matkansa?2 kommenttia:

 1. Härregyyd, sushiravintola! Oijoi, mahtava idea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta!
   Vedetään varmaan itsemme soikeiksi siellä :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥