perjantai 26. syyskuuta 2014

Perjantain sisustus, shoppailut ja sisustusshoppailut.


Tällä viikolla on tapahtunut paljon asioita, hyviä ja huonoja. Olen myös miettinyt paljon ja tehnyt valintoja. Mietin, että huono asia ei välttämättä ole kovinkaan huono. Sille pitää vain antaa mahdollisuus näyttää hyvät puolensa.

Tein valintani ja asennoiduin siihen, etsin asioiden hyvät puolet. Yhtäkkiä kuitenkin kaikki heitti häränpyllyä entiselleen. Vähän kryptista tekstiä, mutta koittakaa kestää :) Tarttukaa vaan siihen ajatukseen, että huonokin voi olla hyvä, jos sille vain antaa mahdollisuuden.

Niin tai näin, kävimme tänään Pienimmän kanssa aamusta Jumbossa tekemässä muutaman hankinnan.Meillähän on edellinen eteisen kello ihan kiva, mutta siitä on jo pitkään puuttunut toinen viisari. Ajoi asiansa enemmänkin sisustuselementtinä. Kuitenkin ajannäyttäjä eteisessä on ensisijaisen tärkeä ja kävin pikaisesti hankkimassa sille korvikkeen.

Siitä tuli ehkä vähän pieni :D En omista sitten minkäänmoista avaruudellista hahmotuskykyä ja trigonometriankin kävin muistaakseni kolme kertaa. Lankean aina samaan kuoppaan ja hankin liian pieniä juttuja.

Olkoon nyt siinä ja katsellaan aikoja, kunnes hullut päivät julkaisevat kuvastonsa. Edellinenkin kello oli sieltä, joten avoimin mielin odotan yllättäjää.

Samalla muuten jäin miettimään tuota meidän portaikon valokuvaseinää. Olisiko aika pistää se uusiksi! Päiväkodissa ja varmaan koulussakin on pian kuvaukset ja uutta materiaalia seinälle saattaisi olla siis tulossa. Haha.. meillä ei siis ole _yhtään_ minun ottamaani kuvaa lapsista. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä ja kuvatkoon tämä valokuvaaja vaan muiden lapsia..

Myös sinertävä teksti alkaa olla vähän nounou. Ja voisiko joku tulla tekemään tuolle portaikolle jotain, jooko. Valkoinen vs lämmin puu on kyllä kiva, mutta ihan noin lämmin ei tarttisi olla :)
Kävimme myös pikaisesti Pienimmän kanssa Jumbon change -myymälässä katsomassa Britneyn alusvaatemalliston lanseerauksen. Kertakaikkiaan ihania ja taidan kirjoitella yhden asun myös joulupukin listaan..

Tirpan kummitäti on ehkä maailman isoin Britneyn fani, joten hankittiin hänelle myös pieni paketti. En kyllä malta odottaa, että saan antaa sen hänelle!

Nopsteri tarvitsi uudet kumpparit pienien tilalle ja crocsien edellisiinkin tyytyväisenä hankittiin samaa merkkiä. Edelliset tosin olivat jauntit ja nämä nyt handlet.

Kenkien hankkiminen lapsille on tosi hankalaa ilman, että lapsi on mukana. Otin mukaan hänen jalankuvansa, jonka olin aamulla piirtänyt paperille ja sen perusteella ammattitaitoinen myyjä osasikin kertoa oikean koon. Toki pidetään nyt vielä laput kiinni sovitukseen saakka.
Hortensian oksa pääsi kaunistamaan keittiön pöytää ja parin viikon takaiset krysanteemit leikkasin vielä matalaksi hillopurkkiin olohuoneen tasolle ilahduttamaan.

Tirpan kanssa mallailtiin vielä taulua kellon alle tuossa eskarin jälkeen, sillä se liitutaulutarra pysyy oikeasti tosi huonosti tuossa pinnassa kiinni. Yksi aamu oli siis tippunut kellosta viisarit, sekä taulu seinältä.

Illan ohjelmaan kuuluu sohva-aikaa ipanoiden kera, sekä tietty jumpat. Me katsotaan perjantaisin aina hauskat kotivideot ja nyt ehdottomasti vain elämää.

Kaunista viikonloppua sinulle!

ps. tänään vielä ehtii osallistumaan tuohon jackyn arvontaan sivupalkissa, sekä käyttämään jeriikan alekoodin molokidsiin! muista myös viikonlopun kukkaostoksille plantagenin alekoodi ympäri suomen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kivasta viestistä ♥