maanantai 15. syyskuuta 2014

Pomp de lux aw14 (ja arvonnan voittaja).

Tämän syksyn pomp de lux -kutsut venyivät tuon matkustelun vuoksi normaalia pidemmälle. Ei sillä, pitäisin kutsuja vaikka joka viikonloppu, sen verran mukavaa tuo juhlien ja pienten tapahtumien järkkäily on. Ja tiedättekö mitä? Siinä kehittyy valtavasti! Kerta kerran jälkeen kaikki on helpompaa ja aikataulutus toimii.

Ja koska tykkään kaikenmoisia kissanristiäisiä järjestellä, saan kunnian suunnitella ystäväni vauvakutsut! Ihanaa :)

Mutta palataan pomppeihin. Kirjoittelinkin ennen kutsuja erääseen lastenvaateryhmään, että miten tässä on näin päässyt käymään.. En ole edes ehtinyt vilkaisemaankaan netin puolelle tai mallistoa lainkaan! 

Itseasiassa kiva tilanne ja sain katsella vaatteet ilman ennakko-odotuksia tai mielipiteitä. Yllätyin kuitenkin valinnanvaikeudesta.


Tyttöjen puolelta pomppasi omat suosikkini aika nopeasti esiin. Valkoista ja valkoista. Miten tässä nyt näin pääsi käymään?

Pojille suosikkini oli ehdottomasti sinapin ja mariinin yhdistelmä.

Itseasiassa eilen kuvauksissa yhdellä perhellä oli tuota sinapin väriä yhdistävänä tekijänä ja ehkä sen vuoksi nyt tykästyin siihen. Sopi niin kivasti syksyyn ja saaristoon. Taidan etsiä sitä omaankin vaatekaappiini!Koska kutsut olivat viikonlopun päätteeksi, ehdin vähän kokkaillakin. Tarjolla oli:

aura-pennesalaattia
avocadokakkua
omenapaistosta

Salaatti oli superhyvää ja kakku virkistävä uusi tuttavuus sen kuuluisan pastan tyyliin. Hetken odotat haukkaavasi palan makeaa, mutta makuelämys onkin ihan toista luokkaa. Kaikki tarjottavat tein gluteenittomiksi ja näinollen pääsin itsekin niitä maistelemaan tällä kertaa :)

Lapset osallistuivat myös kattauksen tekoon ja toivat syksyä sisään kynttiläsomisteiden muodossa. Mukavaa puuhaa ja Pieninkin osasi Murun avustuksella. Idean noihin sain Mallan Honkasalon blogista.

Ja mitä pomppeihin vielä tulee, niin tein minä tilauksenkin :) Siinä vaan ei ollut kumpaakaan noista tyttöjen suosikeista!me&i arvonta on päättynyt ja voittajaksi arpoutui:

Mukana!
VastaaPoista

Onneksi olkoon! Laittaisitko minulle sähköpostia, sillä omaasi ei ollut kommentissa/linkin takana.

Mukavaa maanantaita joka iikalle ja te, keitä arpaonni ei suosinut: loppuviikosta on tulossa jotain jännää ;)

10 kommenttia:

Kiitos kivasta viestistä ♥