tiistai 28. lokakuuta 2014

A little black never killed anyone.

Uudet silmälasini vilahtivatkin jo blogissa ja instassa. Mustat, ehkä jopa hieman hipsterivivahteiset kehykset inspiroivat tällä hetkellä valtavasti pukeutumista.

Mustat kehykset vaativat seurakseen hieman muutakin mustaa ja keräsinkin teille muutaman asun tähän.

Tänään minulla on toimistolla ensimmäisen kuvan tyyppinen setti, kaverina vielä hiekanväriset housut. Ihan loistava kokonaisuus ja itseasiassa toimii myös afterworkissa. Kyseinen tapahtuma on tänään kynsihuolto, ei sen kummempaa. Ihanaa silti :)


Toiseen kuvaan hain jo vähän pikkujoulufiilistä. Olen jo pidemmän aikaa miettinyt hankkivani mekon, jossa on kaulukset. Tällä hetkellä kaapissa odottaa me&i magic draped dress, jonka ajattelin ottaa laivalle mukaan.

Helmikorvikset, tottakai!

Kenkiä mietin pitkään ja päädyin Parikoihin. Toinen vaihtoehto olisi upeat kiiltonahkaiset Louboutinit. Parikat saattavat kuitenkin olla vähän liikaa, sillä mekossa on jo SE juttu kauluksessa..


Viimeisen kuvan fiilis on hyvin casual ja mukava. Tässä asussa hengaillaan kahviloissa tai kotona sunnuntaina. Kotona etuna on kengättömyys, villasukat kuuluvat nimittäin oleellisena tähän settiin.

Mitäs pidätte? Toimiiko matkagarderobi tämän pohjilta?

Enää lasten vaatteet kuntoon... :D

4 kommenttia:

 1. Upeat kokonaisuudet! ja en usko että Parikat on liian silmiinpistävät, sillä niinkuin sanoit mekon juttu on kaulus, ylhäällä, ja kun kengät on siellä alhaalla, niin kokonaisuutena se sitoo asun hyvin yhteen. (oliko vaikeesti selitetty? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinikka :)
   Itseasiassa tajusin ja nyt kun ajattelen sitä tuosta näkökulmasta, niin tietysti!

   Poista
 2. Tuo ylimmäinen asu. Tommoisia asuja on businessnaisilla kymmenellä tusinasta! Jos tavoite on ettei vaan erotu mitenkään niin toimii ehdottomasti. Ja siis tämä ok, ettei halua erottautua mitenkään muista :-) Itse vaan olen sen tyyppinen, että en missään tapauksessa halua pukeutua niin että jollain toisella tulisi juuri samanlainen asu vastaan. Se olisi kauhistus. Ja burberry tai wanna-be-burberry, niitäkin on kymmenellä tusinasta. Musta jakkukin menee ainoastaan silloin että siihen laittaa jotain rock-henkisiä pinssejä tai jollain muulla kyseenalaistaa sen tuoman "olen aikuinen, uskottava ja tärkeä"-lookin. Mä aina mietin, että mitä naiset haluaa kertoa sillä että niillä on musta jakku? Parikat on toki kauniit. Ja nämä siis tosiaan vaan makuasioita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas olen sellainen klassinen pukeutuja, joka ei oikeastaan halua erottua juuri lainkaan :D Siellä massassa on hyvä olla, eikä saa liikaa katseita :)
   Ehkä kaipaan sitä aikuislookia tosiaan vähän tuomaan uskottavuutta tähän lyhyyteeni, sillä monet kysyvät ihmeissään kun kuulevat ikäni, että oletko sä oikeasti "niin vanha" :D

   Poista

Kiitos kivasta viestistä ♥