perjantai 24. lokakuuta 2014

Better days are coming, they´re called Saturday and Sunday.

Viikonloppu on taas ovella! Perjantait on ykkössuosikkeja näistä viikonlopun päivistä, sillä niissä on ilmassa jotenkin lupaus hölläyksestä. Viikolla on harrastuksia ja töitä, ties mitä aina, mutta perjantait ovat oikeastaan vähän kuin jouluun laskeutuminen. Tiedättekö tunteen?

Perjantaisin ei ole toimistopäivää, eikä tytöillä päiväkotia. Eilen kävi siivooja ja täytyy sanoa, että fiilis oli aikalailla täydellinen työpäivän jälkeen kotiin kukkien kanssa tullessa.

Perjantaisin herkutellaan illalla yhdessä perheen kesken ja katsellaan hauskoja kotivideoita.Muutamassa blogissa olen nähnyt viimeaikoina, että calluna on päässyt sisälle ilostuttamaan kotia ja pitihän se itsekin koittaa. Oikeastaan tosi kiva tuossa ruokapöydällä! Jotenkin toistaa tuon pellavaliinan rouheutta.

Liina on muuten mystisesti pysynyt puhtaana Zelected by houze -kutsuista saakka. En ole siirrellyt sitä pois pienenkään ruokailijan tieltä, eikä siihen siltikään ole tullut tahroja. Ehkä se luovuttaminen oli tässäkin SE juttu :DKävin viime lauantaina tilaamassa uudet lasit ja jo keskiviikkona olivat noudettavissa. Olipa reipasta toimintaa! Specsaversilla sai valita kahdet merkkikehykset yksien hinnalla :) Koska edellisten pokien kanssa näytin aivan mieheltä, oli ehkä aikakin päivittää..

Valitsin Sandin kehykset ja aurinkolasit vahvuuksilla Karl Lagerfeldin mallistosta. Olen ehkä maailman eniten rakastunut noihin molempiin..Postipoika toi vielä uuden aarteen keittiööni, mutta siitä lisää vielä myöhemmin :) Nyt me painutaan tyttöjen kanssa nauttimaan lounaaksi kermaista kinkkukeittoa ja sitten päiväunille, ihanaa!

Onko perjantai teistäkin viikonlopun paras päivä?

4 kommenttia:

 1. Mulle ei ole väliä mikä päivä on, kun teen viikonloppuisinkin töitä ja arkena saattaa olla vapaa. Mutta lauantaista tykkään eniten niinä viikkoina kun viikonloppu on vapaa :-) Hauskaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaikin on kyllä ihana <3

   Minäkin usein työskentelen viikonloppuina kuvausten parissa ja kyllähän siinä huomaa eroa onko kokonaan vapaa vai edes yhdet kuvaukset..

   Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Tiedän ton tunteen, musta myös perjantai on ihan huippu päivä! ♥ Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥