keskiviikko 29. lokakuuta 2014

DIY sorbet.

Oli vielä ihan pakko palata näihin välipalavinkkeihin. Kiitos muuten teidän vinkeistä, niitä tulikin kivasti :) Lisää saa tietysti laittaa, sillä jotenkin nuo ilta-, aamu- ja välipalat ovat jotenkin supervaikeita keksiä..

Mä olen erikoistunut venkslaamaan näiden terveellisempien vaihtoehtojen kanssa ja viikonloppuna tein meille tällaistä sorbetin tyyppistä, jäistä herkkua. Tähän ei lisätä lainkaan mitään makeutusta, sillä kaikista löytyy sitä luonnostaan.

Ainekset on tärkeää laittaa niin, että lähimpänä terää on suurin osa nesteestä. Jäiset mansikat ovat nimittäin sen verran kovia, että rikkovat helposti laitteen.

Ihanaa muuten, että aurinko paistaa taas! Tuntuu, että on ollut melkein viikon pimennossa..

Iloa ja valoa päivääsi ♥

8 kommenttia:

 1. Nam, tota täytyy kokeilla, niin herkun näköistä ja ihanat kuvat! Mä aion seuraavaksi kokeilla omatekoisten myslipatukoiden tekemistä, ainakin kotitekoinen mysli uppoaa hyvin lapsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanni :)
   Kokeile ihmeessä, takaan makuelämyksen!

   Noita patukoita on pitänyt myös tehdä, tosin sellaisia enemmän herkkuversioita :D

   Poista
 2. Näyttää herkulta,kookosmaitoa en ole koskaan ostanut, onko niitä paljon erilaisia ja jos niin mitä merkkiä suosittelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä itsen käytän useimmiten sitä 6% keveytensä vuoksi, mutta luomu on kyllä tosi hyvää!
   Niitä on tosiaan erilaisia ja sitten vielä kermatkin kaupan päälle.. Tähän kuitenkin suosittelen juoksevaa vaihtoehtoa :)

   Poista
 3. NAM! Tämä näyttää superhyvältä!

  VastaaPoista

Kiitos kivasta viestistä ♥